Categories
online Tech/Science

Channl.tv invite

Als er mensen zijn die de gloednieuwe service van Werner Ramaekers willen testen: ik heb 2 invites. First come, first serve, in de reacties.

Btw: Thx, Werner!

UPDATE: Mijn excuses (ook aan Werner), maar blijkbaar is het nog niet de bedoeling dat we de invites al weg geven. In ieder geval, zij die er achter vragen of gevraagd hebben zullen ze ontvangen zodra ik een “go” krijg van Werner ;)

22 replies on “Channl.tv invite”

Het videoke op de site zuigt trouwens ezelsballen. Qua warm maken voor een publiek is het een schoolvoorbeeld van hoe-het-niet-te-doen. Slechte shots van een website en een vertelstem om bij in slaap te vallen (oa door de super-duper-opname kwaliteit).

Laat toch eens een demo zien van de site, waar je zelf wat op kan rondsurfen (ook al heb je geen channl.tv account)? Veel duidelijker, veel makkelijker om mensen mee te krijgen.

Aan de andere kant: waarom zouden ze? De requirement “AppleTV” zorgt zowieso voor een marktaandeel ter grootte van een speldeknop.

Mja, genoeg geraasd. :)

Inferis, of mag ik Tom zeggen :), bedankt voor je opbouwende kritiek.

De opname van de audio is inderdaad van bedenkelijke kwaliteit en daarvoor neem ik alle verantwoordelijkheid, we zullen in de loop van de komende week nog screencasts maken die de mogelijkheden van channl.tv beter in beeld brengen,

Binnenkort zullen er weer invites kunnen worden uitgedeeld, door de eerste uitgedeelde invites hebben we al feedback kunnen verzamelen en is er een bug opgedoken die we willen oplossen alvorens verder invites uit te delen. Ik ben niet te beschaamd om te zeggen dat er helaas nog bugs inzitten :)

Channl.tv werkt op dit moment enkel met “AppleTV” maar we geven in onze FAQ en in het interview op awkwardtv duidelijk aan dat dit maar een eerste stap is. Er zullen meer devices volgen. Een van de redenen waarom AppleTV volgens mij weinig marktaandeel heeft is dat er weinig deals met rechtenhouders zijn en dus niet genoeg films of tv-programma’s op beschikbaar zijn, en die rechtenhouders zijn niet geinteresseerd in een device die geen marktaandeel heeft :) vicieuze cirkel dus. Ik denk dat een aanpak op basis van een ‘neutrale’ settop box meer kans op slagen heeft dan de aanpak van BelgacomTV of Telent Digitaal. Alle feedback daaromtrent is welkom ;-)

Het videoke op de site zuigt trouwens ezelsballen. Qua warm maken voor een publiek is het een schoolvoorbeeld van hoe-het-niet-te-doen. Slechte shots van een website en een vertelstem om bij in slaap te vallen (oa door de super-duper-opname kwaliteit).

Laat toch eens een demo zien van de site, waar je zelf wat op kan rondsurfen (ook al heb je geen channl.tv account)? Veel duidelijker, veel makkelijker om mensen mee te krijgen.

Aan de andere kant: waarom zouden ze? De requirement “AppleTV” zorgt zowieso voor een marktaandeel ter grootte van een speldeknop.

Mja, genoeg geraasd. :)

Ach, jullie weten het ongetwijfeld beter dan ik (en dat meen ik echt). Ik was deze ochtend in een nogal flammable mood, en vandaar mijn opbouwende kritiek. :)

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik me niet echt verdiept heb in de materie, maar dat komt dan weer door het niet-zo-geweldige-promo materiaal.

‘t is zonde dat ik a) geen tv heb en b) dus ook geen AppleTV, want anders zou het ik nog wel eens willen testen ook. ;)

Inferis, of mag ik Tom zeggen :), bedankt voor je opbouwende kritiek.

De opname van de audio is inderdaad van bedenkelijke kwaliteit en daarvoor neem ik alle verantwoordelijkheid, we zullen in de loop van de komende week nog screencasts maken die de mogelijkheden van channl.tv beter in beeld brengen,

Binnenkort zullen er weer invites kunnen worden uitgedeeld, door de eerste uitgedeelde invites hebben we al feedback kunnen verzamelen en is er een bug opgedoken die we willen oplossen alvorens verder invites uit te delen. Ik ben niet te beschaamd om te zeggen dat er helaas nog bugs inzitten :)

Channl.tv werkt op dit moment enkel met “AppleTV” maar we geven in onze FAQ en in het interview op awkwardtv duidelijk aan dat dit maar een eerste stap is. Er zullen meer devices volgen. Een van de redenen waarom AppleTV volgens mij weinig marktaandeel heeft is dat er weinig deals met rechtenhouders zijn en dus niet genoeg films of tv-programma's op beschikbaar zijn, en die rechtenhouders zijn niet geinteresseerd in een device die geen marktaandeel heeft :) vicieuze cirkel dus. Ik denk dat een aanpak op basis van een 'neutrale' settop box meer kans op slagen heeft dan de aanpak van BelgacomTV of Telent Digitaal. Alle feedback daaromtrent is welkom ;-)

Ach, jullie weten het ongetwijfeld beter dan ik (en dat meen ik echt). Ik was deze ochtend in een nogal flammable mood, en vandaar mijn opbouwende kritiek. :)

Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik me niet echt verdiept heb in de materie, maar dat komt dan weer door het niet-zo-geweldige-promo materiaal.

't is zonde dat ik a) geen tv heb en b) dus ook geen AppleTV, want anders zou het ik nog wel eens willen testen ook. ;)

Comments are closed.