Categories
online

Uzelve

IkMaar meid, gij weet toch hoe ik eruit zie? Een nieuw jaar, een nieuw stokje: zelfportret. Dit is deze ochtend, juist voor ik na het werk vertrok. De camera hoog in de lucht, in PC geimporteerd en op iPod gesmeten zodat ik het mee naar het werk kon nemen. Et voila. Zoals u kan zien heeft mijn haarlijn enkele jaren geleden besloten ietswat terug te trekken. Pas op, het is hier vanuit de lucht genomen he :p
Anywho, who’s next? Moeilijke vraag. Laten we beginnen met die andere queen of blogs: Littl’Q. Oh ik weet hoe ze eruit ziet, maar ik wil de rest van de mensheid dit niet ontnemen. Verder vind ik dat Michael ook zijn tronie eens in full frontal moet prijsgeven. Last but not least vraag ik mij al een tijdje af hoe Ferket er nu eigenlijk uitziet. Show meh!

Btw, de prijs van de slimste mens gaat voor mijn part naar Oogsnoep. Hij roept om de gezichten van de winnaar van de Clickx wedstrijd voor beste blog, 2girls. Snood.

13 replies on “Uzelve”

Ik zie mijn eigen net niet blinken in uw voorhoofd. :p

Stevige suborbitale kam hebt gij daar, dat wel! Impressive ;)

Och, bij u hebben ze gewoon een deel van het bos weggekapt, bij mij is er een algemene uitdunning aan de gang ;)

Ik zie mijn eigen net niet blinken in uw voorhoofd. :p

Stevige suborbitale kam hebt gij daar, dat wel! Impressive ;)

Och, bij u hebben ze gewoon een deel van het bos weggekapt, bij mij is er een algemene uitdunning aan de gang ;)

[…] Ik had stiekem gehoopt de dans te ontlopen. Blijkt toch dat Clopin zijn stokje al vier dagen geleden mijn richting had uitgezwierd. Full frontal droeg hij me op. Enniewee, … […]

Comments are closed.