Categories
Blurs

The Sims 3

The Sims 3 is nu ook uit op console (hoewel het nog een paar dagen wachten is voor de Wii) en dat moet gevierd worden. Bubbles! Green food! Sims en bloggers in glazen kooien! En uiteraard The Sims 3!

Naast een Q&A met de producer en een uiteenzetting door Jan Van Looy, waren de eerste games voor de Make-A-Wish foundation.

Wil je kennismaken met de laatste telg van de meest succesvolle game-serie van genie Will Wright op je favoriete console, dan kan je tot en met 6 november terecht in de Guerilla Store in Antwerpen, boven Fish&Chips (watch it, there be music on that site).

Toen ik thuis kwam kon ik uiteraard niet wachten om het spel zelf te testen. Resultaat? Waar het aanmaken van mijn personage best wat tijd in beslag nam, slaagde ik er in om in slechts enkele minuten een of andere chick op te scharrelen. Toen ik daarvoor wou koken stak ik echter heel het huis in de fik, probeerde zelf de brand te blussen (terwijl dat wijf rond mij stond te roepen en te tieren zonder ook maar IETS nuttigs aan de situatie toe te voegen) en kwam pas enkele minuten later tot de vaststelling dat ik ook de brandweer kon bellen. Zij konden het vuur doven, maar toen bleek dat ik zelf ook in de fik stond, besloten zowel brandweerlui and kutwijf gewoon toe te kijken hoe ik overging in een hoopje as.

Conslusie: minder dan een uur speeltijd en alle moeite was voor niks. Ik laat u nog iets weten als ik verder ben geraakt.

PS: dit neemt niet weg dat, zoals u kan lezen, het spel hilarisch is.

PS2: xbox360 FTW!