DISQUS

Ik overweeg om Disqus hier uit te schakelen. Het brengt niet echt een meerwaarde en zie op dit moment dus niet waarom de standaard WP comments niet zouden voldoen.

Maar misschien is het voor u, de lezer en sporadische/fervente reageerder/ster, toch handig.
If so, let me know.

6 thoughts on “DISQUS”

  1. het heeft niet alleen weinig tot geen meerwaarde; aangezien disqus javascript-gebaseerd is, worden de comments niet geïndexeerd door google en lijkt me een heel groot nadeel voor een blog?

  2. Ik vind het gemakkelijk. Wanneer een comment wil laten be je al ingelogd. Geen zorgen ivm spam. Het indexeren is enkel een probleem voor statische sites, maar ook dan kunnen ze geindexeerd worden vanop je disqus community page (bv http://atog.disqus.com/)

    Goed gerief mijn gedacht. ;)

  3. Ik heb Disqus vandaag geïnstalleerd op mijn blog toevallig. Ik vind het toch wel een meerwaarde hebben: zo kan je tegenwoordig ook inloggen met Facebook Connect en vervolgens je comments dus ook op Facebook publishen, en de optie om te synchroniseren met Friendfeed vind ik ook niet te versmaden. Veel hangt natuurlijk af van hoeveel van je visitors dergelijke community's gebruiken.

  4. Ik gebruik het amper dus .. maar dat komt misschien omdat ik niet de behoeft heb om op elke platform ingelogd te zijn noch mijn comments overal te zien. Geen meerwaarde dus. :)

Comments are closed.