6 replies on “Verwarring op kantoor”

  1. over die nietjesmachine: de “OPEN” is om het bovenste stuk open te kunnen doen om er nieuwe nietjes in te steken en de “UNLOCK” is om het ding los te maken nadat je het bovenste stuk helemaal naar beneden hebt gedaan en de schuifknop naar de “OPEN” richting hebt geschoven zodat die achter het haakje daar rechts blijft zitten. Zo is ie wat smaller om te vervoeren of op te bergen.

    Maar als je dat niet weet is het wel een rare boodschap natuurlijk :)

  2. over die nietjesmachine: de “OPEN” is om het bovenste stuk open te kunnen doen om er nieuwe nietjes in te steken en de “UNLOCK” is om het ding los te maken nadat je het bovenste stuk helemaal naar beneden hebt gedaan en de schuifknop naar de “OPEN” richting hebt geschoven zodat die achter het haakje daar rechts blijft zitten. Zo is ie wat smaller om te vervoeren of op te bergen.

    Maar als je dat niet weet is het wel een rare boodschap natuurlijk :)

Comments are closed.