Uploads en WP 2.6

U bent mee en hebt dus de laatste WordPress installatie (2.6)? U hebt tevens ook een andere folder gedefinieerd voor uw uploads in “Settings/Misc” dan de default “wp-content/uploads”? Dan lukt het u ook niet om bestanden online te zetten!

Hoe ik dat weet? Omdat ik het ook heb. En het gaat, denken we, over een bugje. De quick-fix zit hem er in je uploadfolder naar de default te zetten. Maar dat kan misschien niet zo aangenaam zijn voor zij die graag alles mooi, samen, in een goeie ordening zien staan.

8 thoughts on “Uploads en WP 2.6”

  1. Bij mijn fotoblog zet die alles in wp-content, ipv wp-content/uploads. Heb daar nog nooit iets aan de defaults gefoefeld.

  2. Ah, bij mij stond er wp-content in gevuld. Standaard dus, want ik heb er nooit aan geprutst. Maar onder het invulvakje staat doodleuk: “Default is wp-content/uploads”. :-)

  3. Bij mijn fotoblog zet die alles in wp-content, ipv wp-content/uploads. Heb daar nog nooit iets aan de defaults gefoefeld.

  4. Ah, bij mij stond er wp-content in gevuld. Standaard dus, want ik heb er nooit aan geprutst. Maar onder het invulvakje staat doodleuk: “Default is wp-content/uploads”. :-)

Comments are closed.