10 replies on “Back”

 1. Het is tegenwoordig koning Filip, Albert is op pensioen en herkende bij wijze van afscheid delphine als zijn dochter. De regering leterme is gevallen, er werden inderhaast noodverkiezingen georganiseerd en di rupo is de nieuwe premier. BHV is in de doofpot geduwd, de boeren zijn tevreden en de nmbs rijd op tijd.

  Voor de rest is er niets veranderd hoor

 2. Het is tegenwoordig koning Filip, Albert is op pensioen en herkende bij wijze van afscheid delphine als zijn dochter. De regering leterme is gevallen, er werden inderhaast noodverkiezingen georganiseerd en di rupo is de nieuwe premier. BHV is in de doofpot geduwd, de boeren zijn tevreden en de nmbs rijd op tijd.

  Voor de rest is er niets veranderd hoor

 3. Hoe lang ben je weggeweest??

  Moeder Theresa en Lady Di zijn gestorven. Er is een nieuwe president van de Verenigde staten; George Bush. Benieuwd of ‘t ne goeie zal blijken??

  Belachelijk stil, ook bij mij (but what’s new :) )

 4. Hoe lang ben je weggeweest??

  Moeder Theresa en Lady Di zijn gestorven. Er is een nieuwe president van de Verenigde staten; George Bush. Benieuwd of 't ne goeie zal blijken??

  Belachelijk stil, ook bij mij (but what's new :) )

Comments are closed.