Categories
Celebs

Kleine meisjes worden groot

Jade EdenToen ik nog heel klein was, en mijn zus nog veel kleinder, leerden we op een zomervakantie een familie uit Londen kennen. Het klikte, en het bleef klikken. Nu, zoveel jaren later, staan we nog steeds in contact met hen. De kleine meiden uit de UK waren als kleine zusjes, en het was altijd leuk hen te zien als ik nog eens naar dat fantastisch land ging (wat elk jaar wel een paar keer gebeurde).
Maar kleine meisjes worden groot. Op vele vlakken. Neem nu het oudste meisje, Jade. Onlangs sprak ik nog met haar op den em-es-en om even bij te praten. Want er was veel gebeurd, waaronder een paar miss-verkiezingen. Die verkiezingen leken niet de minste te zijn, want er kwam een tv-programma aan waar ze misschien een rol in mocht spelen. Veel kon ze er nog niet over zeggen, want het was allemaal nog geheim en zo.
Enfin, the cat’s out of the bag. En wat voor een. Blijkbaar zal Jade vanaf vanavond verschijnen op Channel 4 voor Big Brother: Celebrity Hijack. Meer info over het programma hier.

Kleine meisjes worden groot, mooi, bekend in de UK en lid van Mensa.
En dan heb je haar zus, Taylor, nog niet gezien.

Ik word oud.

3 replies on “Kleine meisjes worden groot”

Gij zijt wel omringd door schoonheden hé jongen!
Uw zus zat toch ook in de finale van een missverkiezing, nee?

Gij zijt wel omringd door schoonheden hé jongen!
Uw zus zat toch ook in de finale van een missverkiezing, nee?

Comments are closed.