Categories
Actueel

Sliplift

Het stond al een tijdje samen met de veilige ladder in mijn twee voorkeuren, maar gisteren heeft het product dus eindelijk gewonnen: de sliplift (aka de onderbroekaantrekhulp). Zodra Pierre Van den Broeck de naam "seniorennet" liet vallen, zei ik tegen Evelyne dat we al zeker konden zijn van winst. Nog geen minuut later kreeg ik een SMS van Maarten met bijna exact dezelfde woorden.

Maar dat neemt niet weg dat het een terechte winnaar is. Gooi alle moderne technologie in een kast en vergeet de hypes. Dit product is zo eerlijk tot stand gekomen dat ik het niet kon laten blij te zijn toen bekend werd dat ze ook gewonnen hadden.

Looking back, het programma was wel vrij ok. Niet echt overweldigend goed, maar het heeft me zeker niet echt verveeld. Ik vond het misschien allemaal wat snel gaan en te weinig uitgewerkt. Dat is het gevoel. Over de jury heb ik niet te klagen, maar mijn voorkeur ging zeker naar Axel Enthoven. De man was steeds bereid een goeie motivatie te geven rond zijn mening, wat in mijn boekje altijd als iets positiefs zal overkomen.

8 replies on “Sliplift”

vond de ladder nog iets beter en de speculoospasta natuurlijk maar die heeft al een contract met Lotus en is dus eigenlijk al een winnaar

vond de ladder nog iets beter en de speculoospasta natuurlijk maar die heeft al een contract met Lotus en is dus eigenlijk al een winnaar

Comments are closed.