Categorieën
Blurs

links for 2007-11-15

4 reacties op “links for 2007-11-15”

Die Wake-up Light wekker ziet er inderdaad interessant uit. Is iets anders dan NUUUUUT NUUUUUUT NUUUUUT ’s morgens hè. Maar ik zou ‘m wel graag eerst testen alvorens aanschaf, want volgens mij wordt niet iedereen daarvan wakker.

Bij Pixmania staat ‘m 72 euro geprijsd (plus verzendkosten), bij Vanden Borre 125 euro (ook exclusief verzendkosten).

Die Wake-up Light wekker ziet er inderdaad interessant uit. Is iets anders dan NUUUUUT NUUUUUUT NUUUUUT 's morgens hè. Maar ik zou 'm wel graag eerst testen alvorens aanschaf, want volgens mij wordt niet iedereen daarvan wakker.

Bij Pixmania staat 'm 72 euro geprijsd (plus verzendkosten), bij Vanden Borre 125 euro (ook exclusief verzendkosten).

Reacties zijn gesloten.