Categories
Lifelog

M&M's

Een hele tijd geleden hing er in de supermarkt een briefje bij de pakjes M&M’s. Je kon sparen voor een verdeler. En toevallig had ik nog wat barcodes liggen dus ik was er vrij snel. Ik was het bijna vergeten, maar woensdag, toevallig die ene dag dat ik van thuis uit werkte, ging de bel en stond de postbode aan de deur met een pakje. En wat zat er in het pakje?

Verdeler

Blij als een kind, zeg ik u!

10 replies on “M&M's”

Waw! er is toch nog hoop. Ik heb zelf ook 1 besteld en de levering zou maar een aantal weken duren (ik geloof 4). ondertussen dus zo’n 16 en nog niks gehad. Ik heb Masterfoods gemaild, maar zij sturen hun kat, jammer genoeg geen verdeler! Maar misschien komt die dus nog.

Waw! er is toch nog hoop. Ik heb zelf ook 1 besteld en de levering zou maar een aantal weken duren (ik geloof 4). ondertussen dus zo'n 16 en nog niks gehad. Ik heb Masterfoods gemaild, maar zij sturen hun kat, jammer genoeg geen verdeler! Maar misschien komt die dus nog.

Comments are closed.