Categories
Games

Get Together Café

Café Depot in Brussel zal tussen 5 en 24 november even onder de naam “Get Together“. Het label van Sony, waaronder alle gezins-spelletjes voor de PS2 vallen, zal daar het café omtoveren. Schaken en dammen zullen dus plaats maken voor Singstar en Buzz.
Ik hoor het u denken, want ik dacht het ook: PS2? Waarom nog de oude versie? Wel, PS2 blijft enorm hip en populair. Het grote broertje heeft het zelfs een beetje moeilijk om er tegen in te gaan. Door dit succes zal de PS2 ook een facelift krijgen: goedkoper, AC adapter in de console zelf, lichter en nieuwe kleurtjes (hoewel). Vanaf 22 november in Japan, wanneer het de rest van de wereld bereikt is nog niet geweten. Er werd gefluisterd dat de nieuwe prijs onder de $100 ging duiken, maar daar lijkt het niet op.