Categories
Games

Halo 3 stuff

Yeah, ik ben in de ban. Can’t you tell? ;)
Ik heb gisteren mijn laatste skull gevonden, dus dat hebben we ook al weer gehad, tijd om nog wat achievements te scoren. Maar de hype blijft! Hier volgen enkele dingen rond Halo 3 die de laatste dagen zijn opgedoken:

  • $1.000.000 competitie voor Halo 3. De Cyberathlete Professional League (CPL) organiseert deze competitie en de winnaar zal naar huis naar met $250.000. Moest ik wat beter zijn in Halo 3… ik zou waarschijnlijk nog niet naar Dallas afzakken, maar kom, het toont wat een “big business” gamen tegenwoordig is.
  • De Halo 3 film zit terug in pre-productie. Ja hoor, er is al een tijdje sprake van een film rond de trilogie. Meer zelfs, in de regisseursstoel zou Peter Jackson zitten (Lord Of The Rings, King Kong). Microsoft zou druk in de weer zijn om de nodige partners te vinden voor dit project.
  • Infection vandaag en morgen! Voor onze tijdzone betekent dit dat je vanaf 20u vanavond (als mijn bereking juist is) kan meedoen in een Zombie-spel dat speciaal voor 27 uur lang plaats zal vinden op de servers van Halo 3. Dus als je vanavond en morgen niets te doen hebt… Hmm… even mijn agenda nakijken ;)