Categories
Actueel

Stadsfeestzaal

Dit weekend stond in Antwerpen in het teken van de vernieuwde Stadsfeestzaal. Damn, dat is snel gegaan? Of ben ik de tijd volledig uit het oog verloren?
Foto’s trekken was niet echt handig want het leek er even op Londen tijdens de kerstperiode. Volk! Miljaar. En het was alsof ze intraveneus in deze winkel werden geloodst:
Saturn
Inderdaad, Saturn (die blijkbaar eens een andere Google Maps API sleutel moeten nemen). Dochteronderneming van Mediamarkt, en dat is waar ik het niet zo goed snap:
Mediamarkt ligt op de Keyserlei, vlakbij het Centraal Station. De grote massa is echter altijd te vinden op de Meir. Niet ver, dus Mediamarkt trok al het volk wel naar zich toe. Maar nu hebben we dus die Saturn, op de Meir, die eigenlijk krak hetzelfde is! Schilder die winkel rood en hang er MediaMarkt boven en geen kat die het verschil zou merken! Ik ben heel benieuwd naar de gevolgen voor Mediamarkt.
Voor de rest is de stadsfeestzaal een mix van veel Glamour & Glitter en gevestigde waarden. Champagnebar, Glamour Food (say what?) en conceptstores gaan er hand in hand met oa nen Blokker, ne Casa, nen Bart Smit, ne Crocs winkel (come again?).
Neuhaus
Enkele andere pogingen tot foto’s kan je vinden op Flickr. Check ook de foto’s van Pietel, wie ik jammer genoeg zondag niet kon vergezellen, en nog vele anderen.

Als uitsmijter, los van de stadsfeestzaal, nog een enorme aanrader voor chocolade/koffie liefhebbers:
Watté
G?nther Watté. Een aanrader in de steenhouwersvest!

3 replies on “Stadsfeestzaal”

Al een tijdje geleden heb ik deze blog gebookmarked. Ik geniet van de vele leuke en interessante berichten. Op jouw aanraden ben ik recentelijk naar deStadfeestzaal in Antwerpen gegaan. Ik vond het erg mooi.
Succes met je blog en ik kom gauw terug. Groetjes, Marleen

Comments are closed.