Categories
Actueel

Calling out


What Kind of Blogger Are You?

Dat quizje kan je bij enorm veel verschillende toffe bloggers terug vinden. Het is namelijk Blog Action Day vandaag, waarbij we even willen stilstaan bij iets zeer belangrijks, en tegelijk enorm hot (en dat mag je op verschillende manieren interpreteren): het milieu.

Helaas is onze aller Wessel di Wesselli nu uit de bedenkers en ligt het terug in al onze handen om iets aan het milieu te gaan doen. Zet je hosting om naar groene hosting, print wat minder af, neem eens die fiets om naar de bakker te gaan,… u weet wel. Sta er even bij stil vandaag ;)

Trouwens, we zijn die Wessel zaterdagavond in De Nieuwe Linde tegengekomen! En ja hoor, hij begon zeker over zijn vragen. Na een beetje praten met de man blijkt dat hij in mijn straat woont. Ik geloofde er geen snars van en ging dus eens even op de deurbel kijken en ja, zijn naam staat er begot op. Buiten zijn vraag over energie had Dikkie ook een vraag voor hem: Waarom neemt u een Westmalle van het schap en niet uit de ijskast. Laten we zeggen dat de man op alles een antwoord heeft ;)

8 replies on “Calling out”

Als je zou willen: de Wessel is regelmatig in de Nieuwe Linde tegen het omvangrijke lijf te lopen, zoekende naar antwoorden op de vraag ‘wat is energie’ terwijl hij zijn gesprekspartners bedankt dat ze leven.

Als je zou willen: de Wessel is regelmatig in de Nieuwe Linde tegen het omvangrijke lijf te lopen, zoekende naar antwoorden op de vraag 'wat is energie' terwijl hij zijn gesprekspartners bedankt dat ze leven.

Comments are closed.