Categories
online

Apen.be

Apen.beKijk eens aan, een nieuwe stadsblog voor Antwerpen? Apen.be lijkt al sinds maart (laat ons zeggen juni) stevig bezig te zijn met leuke artikels over het Antwerpse. Met deze mensen wil ik zeker eens een leuke babbel slaan.
Mooi design, (again) leuke content en uitgebreid. Jaja, die ga ik zeker in het oog houden. Er is trouwens een wedstrijd om een FON-router te winnen. 100 in totaal, hallo!

20 replies on “Apen.be”

Als Antwerpenaar heb ik er geen probleem mee. Waarschijnlijk maakt Vuijlsteke er binnenkort wel een opmerking over *grin*.
Nee, serieus. Het heeft natuurlijk iets grappigs, maar ik vind dat ze het mooi gebruiken.

Tis een ontzettend leuk initiatief…en het logootje is super! Een beetje zelfrelativering kan geen kwaad h?! ;-)

Alleen vind ik de beveiliging een beetje minder…ik kan gewoon adressen e.d. aflezen van de ‘auteurs’ als ik op de profielen klik. Misschien niet zo inbraak-vriendelijk? En priv√©vriendelijk?
Ervaren internetters weten dat ze niet zomaar gegevens moeten achterlaten. Maar wat met de minder ervaren surfers?

Ikzelf heb ingelogd met een erg zuinig ingevuld formulier en ik kan alles lezen. Vewy stwange!

Als Antwerpenaar heb ik er geen probleem mee. Waarschijnlijk maakt Vuijlsteke er binnenkort wel een opmerking over *grin*.
Nee, serieus. Het heeft natuurlijk iets grappigs, maar ik vind dat ze het mooi gebruiken.

Tis een ontzettend leuk initiatief…en het logootje is super! Een beetje zelfrelativering kan geen kwaad h?! ;-)

Alleen vind ik de beveiliging een beetje minder…ik kan gewoon adressen e.d. aflezen van de 'auteurs' als ik op de profielen klik. Misschien niet zo inbraak-vriendelijk? En priv√©vriendelijk?
Ervaren internetters weten dat ze niet zomaar gegevens moeten achterlaten. Maar wat met de minder ervaren surfers?

Ikzelf heb ingelogd met een erg zuinig ingevuld formulier en ik kan alles lezen. Vewy stwange!

Apen is een community platform dat ontwikkeld werd door Edge, een Antwerps webbureau op’t Zuid. Samen met Bram (koppeltje16.be) heb ik er een tweetal maanden aan gewerkt. Het is een enorm leuk project met veel potentieel, maar momenteel staat nog niet alles op punt. Het was eerst niet de bedoeling om het op Drupal te laten draaien, toch mag het resultaat er zijn. Qua usability is er nog wel wat werk aan de winkel. Dat is de hoofdreden waarom het platform nog net gebuzzd wordt. Als je ideetjes hebt om het definitief te lanceren mag je me altijd mailen op kristof.janssens10@telenet.be !

Apen is een community platform dat ontwikkeld werd door Edge, een Antwerps webbureau op't Zuid. Samen met Bram (koppeltje16.be) heb ik er een tweetal maanden aan gewerkt. Het is een enorm leuk project met veel potentieel, maar momenteel staat nog niet alles op punt. Het was eerst niet de bedoeling om het op Drupal te laten draaien, toch mag het resultaat er zijn. Qua usability is er nog wel wat werk aan de winkel. Dat is de hoofdreden waarom het platform nog net gebuzzd wordt. Als je ideetjes hebt om het definitief te lanceren mag je me altijd mailen op kristof.janssens10@telenet.be !

@Janso: Misschien ook eens contact opnemen met pietel en Jeroen De Cock (meneertje confituur). Ik ben er zeker van dat zij hierover willen praten ;)

Bedankt voor de leuke commentaar op Apen. Alles staat nog in een embryonale toestand maar we krijgen nu dagelijks al meer dan 100 bezoekers zonder enige ruchtbaarheid aan het project te geven. We hebben de minpuntjes ter harte genomen en aangepast.

@Janso: Misschien ook eens contact opnemen met pietel en Jeroen De Cock (meneertje confituur). Ik ben er zeker van dat zij hierover willen praten ;)

Bedankt voor de leuke commentaar op Apen. Alles staat nog in een embryonale toestand maar we krijgen nu dagelijks al meer dan 100 bezoekers zonder enige ruchtbaarheid aan het project te geven. We hebben de minpuntjes ter harte genomen en aangepast.

Comments are closed.