Categories
Games

Xbox Wireless

De Xbox 360 staat op zijn plaats. Mijn Xbox 360. Ja, inderdaad, ik ben overtuigd en heb me dus zo een beestje aangekocht. Aangezien het DivX / XviD probleem opgelost was door Transcode360, restte mij nog het netwerk gegeven, want zoals je op deze foto kon zien stond het ding niet echt ideaal. Resultaat:
Xbox 360
Hoe hebben we dat voor elkaar gekregen. Wel, we hadden dus de keuze om de kabel door de muur te trekken, of wireless te gaan. Optie wireless kreeg de voorkeur, … die prijs… ??79,99… Een andere USB wireless netwerk-adapter? Didn’t work =/ Gelukkig had iemand er nog eentje liggen dat hij niet nodig had en heb ik er dus eentje voor een vriendenprijsje (thx again Kris)!
Xbox 360 Wireless
Voor zij die niet zoveel geluk als ik hebben heb ik zeer toevallig gisteren nog een artikeltje ontdekt waarmee je ook nog wat geld kan uitsparen. Deze truk maakt eigenlijk van een wireless router, door middel van een firmware-hack, een wireless receiver en kan je dus die receiver aan je ethernet poort van de Xbox 360 gaan hangen. Omslachtig, onhandig en niet zo mooi maar goedkoper. En als je alles een beetje kan wegstoppen valt dat, denk ik, allemaal goed mee.

Wat de games betreft: I’m having loads of fun…
3019574-Full
Yeah… :D

10 replies on “Xbox Wireless”

Ik ben ook zo’n techie gadgetfreak, maar dit is de beste aankoop die’k de voorbije jaren gedaan heb. Mensen die nog twijfelen? Schuif die PS3 rommel opzij, en koop u een 360. Die kan je tenminste zelf nog finetunen!
On topic: Welke games heb je al in aanslag, kevin? :)

Halo3 (obviously) en Bioshock. Ik hou het voorlopig nog bescheiden. Gears of War heb ik ook even liggen spelen op die andere console die ik even had en dat vond ik na een tijdje ook zeker leuk, maar voorlopig blijf ik bij de twee die ik nu heb tot ik ze beu ben :p
Zodra COD4 er is zal die snel toegevoegd worden ;) You?

You iz welcome ;) Wat is je gamertag trouwens? Komen we elkaar misschien nog tegen in gamespace.

En misschien is mygamercard.net ook wel iets voor je.

– Kris

Ik ben ook zo'n techie gadgetfreak, maar dit is de beste aankoop die'k de voorbije jaren gedaan heb. Mensen die nog twijfelen? Schuif die PS3 rommel opzij, en koop u een 360. Die kan je tenminste zelf nog finetunen!
On topic: Welke games heb je al in aanslag, kevin? :)

Halo3 (obviously) en Bioshock. Ik hou het voorlopig nog bescheiden. Gears of War heb ik ook even liggen spelen op die andere console die ik even had en dat vond ik na een tijdje ook zeker leuk, maar voorlopig blijf ik bij de twee die ik nu heb tot ik ze beu ben :p
Zodra COD4 er is zal die snel toegevoegd worden ;) You?

– Gears of War
– Oblivion
– Guitar Hero 2 ^-^
– Road to the worldcup Germany
– Fifa 2007
– Deadrising
– Ghost Recon: Advanced Warfighter
– … stapeltje xbox 1 games

– Gears of War
– Oblivion
– Guitar Hero 2 ^-^
– Road to the worldcup Germany
– Fifa 2007
– Deadrising
– Ghost Recon: Advanced Warfighter
– … stapeltje xbox 1 games

Comments are closed.