Categories
Film

Hotel Chevalier

Hotel Chevalier
Ah, Wes Anderson. Je kent hem, of dat zou toch moeten, van titels als The Royal Tenenbaums en The Life Aquatic with Steve Zissou. Het is nu al een tijdje stil rond de man, maar nu is er een kortfilm getiteld Hotel Chevalier die je zou moeten klaarstomen voor zijn volgende prent met Natalie Portman en Jason Schwartzman: The Darjeeling Limited. In de uiteindelijke langspeelfilm film zal u ook klinkende namen als Owen Wilson, Adrien Brody, Anjelica Huston en Bill Murray mogen verwachten. Ja, Anderson heeft zo zijn favorietjes.
Schitterend stukje, en voor zij die niet echt interesse hebben in het artistieke: Natalie Portman gaat uit de kleren, is naakt, nude, nekkid (snappie?). Ieder wat wils dus ;) Mijn appreciatie voor Sarstedt’s “Where Do You Go To My Lovely” is weer volledig terug bijvoorbeeld. Alstublieft:

Officiƫle site voor de kortfilm
officiƫle site voor de uiteindelijke film