Categories
Games

Fnac

Sterk werk van Fnac:
Halo 3 is gelanceerd en ligt in de rekken voor ??59,99 (neem even je rekenmachine erbij want dit wordt leuk). Een console van Xbox 360 premium kost nu ??349. Tel dat even bij elkaar op
Nu is er dus voor de lancering van Halo 3 een speciale combo-editie waar je de console met het spel bij in de doos kan kopen. Ik heb het hier niet over die gemodde Xbox 360, nee, gewoon de console samen met het spel in 1 doos. Prijs? ??429

Yup…

12 replies on “Fnac”

Tja, is dat een probleem van Fnac?
Misschien eerder van Microsoft, of de groothandel. Ik weet niet hoe Fnac die dingen koopt.
Ik heb dat nog eens gehad met microsoft producten.
Tien jaar geleden zowat: Office 95 komt uit. Prijs: 20.000 frank (jaja, toen nog wel :p) Works kostte toen 2500frank, een upgrade van Works naar de volledige office 12.000 frank.
Hmmmm!
Beste mop: De versie die wij kochten was normaal met Access, maar die was niet klaar, dus er zat een bon in om die later, bij lancering te gaan halen. Sturen ze ons 6 maanden nadien een FULL version op zeker, met Access :)
Qua klantvriendelijkheid heb je toch niks te klagen… Alleen die prijssetting… tsss!

Good point, ik weet inderdaad ook niet of dit van fnac uit komt of van MS. Het rare is ook dat je op de website (bibber) van fnac dezelfde combo voor ??399,99 kan vinden! Strange stuff. Toen ik met iemand van Fnac sprak zei hij “Ja, ik weet het, maar ik kan er niets aan doen. We hebben het wel doorgegeven.”

Ik heb ooit bij de Fnac in het Wijnegem shoppingcenter een dvd gekocht (echt waar ;)). Kom ik een paar dagen later in de Fnac in Antwerpen, ligt diezelfde dvd daar tegen 10 euro goedkoper. Geen actie, niks ni. Gewoon 10 euro goedkoper. Ik vind 10 euro een groot verschil op zoiets als een dvd.

Antwoord van de fnac: tja, dat is zo en we hebben 10 euro teruggekregen.

Wat gebeurt er met al die mensen die zoiets niet gezien hebben/hadden?

Tja, is dat een probleem van Fnac?
Misschien eerder van Microsoft, of de groothandel. Ik weet niet hoe Fnac die dingen koopt.
Ik heb dat nog eens gehad met microsoft producten.
Tien jaar geleden zowat: Office 95 komt uit. Prijs: 20.000 frank (jaja, toen nog wel :p) Works kostte toen 2500frank, een upgrade van Works naar de volledige office 12.000 frank.
Hmmmm!
Beste mop: De versie die wij kochten was normaal met Access, maar die was niet klaar, dus er zat een bon in om die later, bij lancering te gaan halen. Sturen ze ons 6 maanden nadien een FULL version op zeker, met Access :)
Qua klantvriendelijkheid heb je toch niks te klagen… Alleen die prijssetting… tsss!

Good point, ik weet inderdaad ook niet of dit van fnac uit komt of van MS. Het rare is ook dat je op de website (bibber) van fnac dezelfde combo voor ??399,99 kan vinden! Strange stuff. Toen ik met iemand van Fnac sprak zei hij “Ja, ik weet het, maar ik kan er niets aan doen. We hebben het wel doorgegeven.”

Ik heb ooit bij de Fnac in het Wijnegem shoppingcenter een dvd gekocht (echt waar ;)). Kom ik een paar dagen later in de Fnac in Antwerpen, ligt diezelfde dvd daar tegen 10 euro goedkoper. Geen actie, niks ni. Gewoon 10 euro goedkoper. Ik vind 10 euro een groot verschil op zoiets als een dvd.

Antwoord van de fnac: tja, dat is zo en we hebben 10 euro teruggekregen.

Wat gebeurt er met al die mensen die zoiets niet gezien hebben/hadden?

Comments are closed.