Categories
Blurs

Flik


Toen ik bovenstaande filmpje op Man Bijt Hond zag een tijd geleden had ik het enorm moeilijk. Ja, zeker met haar mentaliteit, maar wat me het meeste stoorde was het zinnetje dat ze zei toen hun locatie op Q-Music kwam (om 1:20 ongeveer).

Ik begrijp niet dat ze daar geld aan willen verspillen.

Ik vind dit nochtans een prachtig iets, mevrouw. Mensen die anderen, onbekenden, willen waarschuwen (of natuurlijk genoegen halen uit het feit dat hun melding op de radio komt, maar laten we optimistisch denken). Dat zal het verschil zijn tussen u en mij waarschijnlijk.

Ik vraag me echt af of ze zich nu schaamt.

PS: Sofie Lemaire, toen u gisteren zei dat een luisteraar een defecte wagen had gemeld op de E19 richting Brussel bij Peutie: U mag mij ook gewoon Kevin noemen hoor :)

8 replies on “Flik”

Comments are closed.