Categories
Events

Bruce Springsteen tickets

Bij het bekijken van mijn visa-afrekening heb ik gemerkt dat ze mij ipv 3 tickets er 6 hebben aangerekend voor het concert van Bruce Springsteen & The E Street Band op 12 December in het Sportpaleis te Antwerpen. Ik ga er vanuit dat ik er dus 6 ga krijgen en heb er dus 3 over en weet niet goed wat gedaan. Naar GoForMusic bellen en geld terugvragen? Of wachten tot ze effectief er 6 opsturen en ze dan verkopen?

In ieder geval: mochten er mensen zijn die 3 tickets willen en mocht het gebeuren dat ik er inderdaad 6 krijg, dan wil ik ze gerust doorverkopen. De 3 tickets kosten samen ??225, wat mij een winst oplevert van ??0,40 (de schurk dat ik ben). Opbieden mag uiteraard ;)

8 replies on “Bruce Springsteen tickets”

Ik zou er zelf graag 1 hebben, daar zou je me echt heel veel plezier mee doen. Ik weet dat de beste kaarten in het sportpaleis 84 euro kosten. Ik wil er gerust 100 voor geven en eventueel ergens afspreken als je de kaarten hebt. Jij geeft de kaart en ik het geld. Ik ben van Bonheiden.

In ieder geval, toch al bedankt voor de moeite, Christel

Ik zou er zelf graag 1 hebben, daar zou je me echt heel veel plezier mee doen. Ik weet dat de beste kaarten in het sportpaleis 84 euro kosten. Ik wil er gerust 100 voor geven en eventueel ergens afspreken als je de kaarten hebt. Jij geeft de kaart en ik het geld. Ik ben van Bonheiden.

In ieder geval, toch al bedankt voor de moeite, Christel

Comments are closed.