Categories
werk

Last day

Laatste dag bij de klant in Antwerpen vandaag. Zo gaat dat, als consultant: you come and you go. Deze keer ligt het misschien iets zwaarder. Het was namelijk dicht bij huis en, belangrijker, enorm toffe mensen. Voor zij die dit lezen: bedankt. Allemaal, stuk voor stuk. Het was me een waar genoegen om daar te mogen werken en jullie hebben ervoor gezorgd dat ik elke dag met veel plezier naar het werk kwam.
Vanaf morgen is het dus terug dagelijks de gevreesde E19 trotseren. Vanaf oktober zelfs nog iets verder, want dan begin ik bij een klant in Evere.
We komen en we gaan. Dat weet je als je aan de job begint. Meestal is het een voordeel, afwisseling is leuk. Maar nu mocht het dus gerust wat langer duren. C’est la vie, althans voor mij in deze job toch…

Nog eens: bedankt. En wie weet tot binnenkort ergens nog.
En nu taart :)

4 replies on “Last day”

Comments are closed.