Categories
Games Lifelog

XBOX 360

Ik wil een XBOX 360. Ja, zo’n dingen komen nu eenmaal zo ineens in mij op :)
Nee, serieus, er ligt al langer iets te broeden. Mijn PC heeft wel een grafische kaart waarmee ik een verbinding met mijn TV zou kunnen maken. En ja, nu ik Vista draai heb ik gelijk ook een Media Center dat mij de mogelijkheid zou geven alles wat op mijn PC staat op mijn TV te kunnen gebruiken (video, muziek, foto’s,…). But…
Er zijn een paar dingen die dit tegenhouden:

  • Er zou een kabel vanuit de bureau naar de living moeten getrokken worden. En niet zomaar een kabel, een vrij speciaal ding (als ik het zo bekijk), dat een enorm verlengstuk moet krijgen. Om over het boren maar te zwijgen. Want ja, ik wil dan ook ineens alle functionaliteit die die kaart ook maar te bieden heeft gebruiken. En niet voorlopig een soort scherm-uitgang aan mijn TV koppelen om toch maar beeld van mijn PC te hebben. Want dan nog…
  • Hoe ga ik dan mijn PC bedienen?
  • Wat me nog meer tegenhoudt is Ati. Als je namelijk drivers wil downloaden krijg je te lezen dat het nog niet helemaal snor zit met de TV/Capture functionaliteiten voor All-in-wonder kaarten. Inderdaad, nog steeds niet. Een mens zou zich de vraag stellen of dit uberhaupt ooit nog gaat komen.

Opties als Apple TV speelden al door mijn hoofd, maar die geeft dan weer te beperkte mogelijkheden: alles moet via iTunes, waardoor er dus bepaalde zaken niet lukken. De oplossing, zo lijkt, is echter vrij evident: Xbox 360.
Hoe komt het dat ik er nu pas ben opgekomen? Wel, door het andere aspect van zo’n Xbox: de spellekes! De demo van Bioshock krijg ik maar niet aan de praat op mijn PC en ik begin vrij verlekkerd te raken op de aankomende Halo 3. Beide, toevallig, games die op Xbox 360 ter beschikking (gaan) zijn.

On top of that staat de console en Bioshock voor Fnacleden in promotie. The gods are speaking to me, honestly!

PS: En dan krijg ik nu ook nog juist een mail van Fnac die me aan de promoties wil doen herinneren ook nog! What is this?

3 replies on “XBOX 360”

Comments are closed.