Categories
Events Lifelog

Weekend

Druk weekendje achter de rug, maar een zeer gezellig. Omdat we nog veel maaltijdcheques bleken te hebben, besloten we eens langs de vernieuwde Wok & Tandoor te gaan (de oude Wok en het Tafeldier). Nog steeds zeer zeker de moeite.
Zaterdag was nog maar eens een oprommel-dag (ik heb het gevoel dat dit zowat elke zaterdag is) en ‘s avonds uiteindelijk besloten om toch maar niet naar beerschot te gaan, aangezien vriend Bram zeer subtiel wat had liggen rondvragen om iets te gaan eten die avond. Als je de achterliggende reden weet (zijn verjaardag), weiger je zoiets niet. Het Fondueke, ook nooit slecht.
Zondag was het dus Zuiderzinnen. Schitterende dag. Wat een weer voor zulks een event. Enkele plaatjes:

We zijn Swa en Els tegengekomen bij het hoofdpodium, waar we het laatste van Raymond nog hebben kunnen meepikken, gevolgd door hun terugvlucht-nachtmerrie. Ik heb blijkbaar tot hiertoe altijd geluk gehad met mijn vluchten!
Maar kom, terug naar leuke dingen: Weet je waar ik enorm van kan genieten? Op een terrasje op ‘t Zuid zitten met een lekker glaasje wijn, terwijl een paar meter verder een vrouw liederen van Piaf brengt (op z’n Piaf’s dan nog wel), met pianobegeleiding. Stop the time right there.
Voor de rest nog van her naar der liggen lopen om toch zoveel mogelijk mee te pikken. Nigel Williams was weer zeer sterk en ik begin erover na te denken eens te gaan kijken voor ticketten voor zijn nieuwe show, Democlash (als er nog zijn).
We zijn ook nog even lekkere taart gaan eten voor Els haar verjaardag. Toen we daarna naar huis wandelden was er nog een optreden bezig in De Nieuwe Linde, en laat dat nu de ontdekking van deze editie voor mij zijn geworden: Jacko Bond. Fijne madam brengt samen met een zeer sterke band enorm leuke liedjes. We zijn spontaan blijven staan en zijn zelfs de CD nog gaan halen na het optreden. Zeer leuk, jammer genoeg heb ik het gevoel dat de beste liedjes niet op de CD voorkomen.
Last but not least: Bedankt Ann. En proficiat, deze editie van Zuiderzinnen was af.

8 replies on “Weekend”

1. Wok & Tandoor is zeker de moeite. Ben er nog geweest donderdag voor’k Noxx ging uittesten. Wat ook de moeite was.

2. Spijtig dat je niet naar beerschot geweest bent, want ze hebben nog eens kunnen winnen. Erbarmelijk spel weliswaar :s

Handig om weten dat dat bandje Jacko Bond heette, want na al die Leffes… Klonk leuk.

A propos, wist je dat je toevallig mijn schoonbroer hebt gefotografeerd op Zuiderzinnen?

1. Wok & Tandoor is zeker de moeite. Ben er nog geweest donderdag voor'k Noxx ging uittesten. Wat ook de moeite was.

2. Spijtig dat je niet naar beerschot geweest bent, want ze hebben nog eens kunnen winnen. Erbarmelijk spel weliswaar :s

Handig om weten dat dat bandje Jacko Bond heette, want na al die Leffes… Klonk leuk.

A propos, wist je dat je toevallig mijn schoonbroer hebt gefotografeerd op Zuiderzinnen?

Comments are closed.