Categories
Blurs

Antwerpen voor Imke

Imke vroeg suggesties. Ik heb er even snel een paar op een kaartje gesmeten. Mochten er mensen nog tips hebben, feel free to add!

View Larger Map
Zoals je kan zien ligt er een beetje een gat tussen Noord en Zuid. De meeste mensen wandelen tussen de twee via de Nationalestraat, maar als ik 1 aanrader mag geven: neem de Kloosterstraat. Veel gezelliger (vind ik persoonlijk).
UPDATE: Lees ook volgende post.

53 replies on “Antwerpen voor Imke”

WAW how cool :) Was ik gisteren ook mee bezig, een mapje met musea, een mapje met restaurantjes, een mapje met winkelbuurtjes, etc. ‘t Gaat even zoeken zijn hoe printbaar die handel is.

Duizend maal dank!

printen lukt wel lekker. Ik ken gelukkig zogoed als alle plekjes die je vernoemd dus met de naam te zien weet ik vaak al genoeg. Lekker handig zo een lijstje.

Voor de rest best grappig uw commentaartjes! héhé Mister Irish pupper ;)

Iemand zou dit soort mappen beter publiek beschikbaar moeten maken. Volgens mij zijn er een hoop mappen die ware goudmijntjes zijn (en ook geweldige advertentiemogelijkheden bieden). Ik ben zelf ook bezig met een wereldwijde map van de kunstmusea.

clopin,

Mag ik dit nieuw italiaans “restaurant / Take a way” eraan toevoegen. Zal zeker uitgroeien tot the place to be for italian food.

La terra sarda
Lange koepoortstraat 32
2000 Antwerpen

Mooi zo allemaal!

Maar effe 2 (stuur) tips… ik ga op stap met Japanners. Twee zaken die ik dus niet wil doen is Aziatisch of Italiaans gaan eten, want deze keukens zijn niet geschikt omdat één de dagdagelijkse gewoonte is en twee momenteel heel populair is in Japan. We gaan voor Belgische keuken!

Maar voor de rest… doe zo voort! ;)

@Imke: Met Japanners? Las dan een culinair zwaar onverantwoord intermezzo in en spring binnen in de McDo (ik weet het, ook populair in Japan). De muren zijn daar namelijk bekleed met gigantische prints van de metrokaart van Tokyo (ik heb daar al vaak met nostalgie stationnetjes zitten zoeken ..).

WAW how cool :) Was ik gisteren ook mee bezig, een mapje met musea, een mapje met restaurantjes, een mapje met winkelbuurtjes, etc. 't Gaat even zoeken zijn hoe printbaar die handel is.

Duizend maal dank!

printen lukt wel lekker. Ik ken gelukkig zogoed als alle plekjes die je vernoemd dus met de naam te zien weet ik vaak al genoeg. Lekker handig zo een lijstje.

Voor de rest best grappig uw commentaartjes! héhé Mister Irish pupper ;)

Iemand zou dit soort mappen beter publiek beschikbaar moeten maken. Volgens mij zijn er een hoop mappen die ware goudmijntjes zijn (en ook geweldige advertentiemogelijkheden bieden). Ik ben zelf ook bezig met een wereldwijde map van de kunstmusea.

clopin,

Mag ik dit nieuw italiaans “restaurant / Take a way” eraan toevoegen. Zal zeker uitgroeien tot the place to be for italian food.

La terra sarda
Lange koepoortstraat 32
2000 Antwerpen

Mooi zo allemaal!

Maar effe 2 (stuur) tips… ik ga op stap met Japanners. Twee zaken die ik dus niet wil doen is Aziatisch of Italiaans gaan eten, want deze keukens zijn niet geschikt omdat één de dagdagelijkse gewoonte is en twee momenteel heel populair is in Japan. We gaan voor Belgische keuken!

Maar voor de rest… doe zo voort! ;)

@Imke: Met Japanners? Las dan een culinair zwaar onverantwoord intermezzo in en spring binnen in de McDo (ik weet het, ook populair in Japan). De muren zijn daar namelijk bekleed met gigantische prints van de metrokaart van Tokyo (ik heb daar al vaak met nostalgie stationnetjes zitten zoeken ..).

@ Mr Konijn: McDonalds??? welke McDonalds bedoel je?

(Is iets wat ik niet bepaald als favoriet aanzie…, alleen in uiterste nood dus. Laatste keer was bv in Seijo om 6 am na een nachtje stappen in Tokyo)

@Imke: Groenplaats, vlak aan de Da Giovanni. Laat het duidelijk zijn: ik ben allesbehalve een groot fan van McDo, laat staan van hun keuken, maar die wallprints zijn gewoon de bom. Maar dan kan je daar beter gewoon even binnenlopen om die te checken, en dan ernaast bij de TukTuk take-away sushi gaan uithalen.

@ Mr Konijn: McDonalds??? welke McDonalds bedoel je?

(Is iets wat ik niet bepaald als favoriet aanzie…, alleen in uiterste nood dus. Laatste keer was bv in Seijo om 6 am na een nachtje stappen in Tokyo)

@Imke: Groenplaats, vlak aan de Da Giovanni. Laat het duidelijk zijn: ik ben allesbehalve een groot fan van McDo, laat staan van hun keuken, maar die wallprints zijn gewoon de bom. Maar dan kan je daar beter gewoon even binnenlopen om die te checken, en dan ernaast bij de TukTuk take-away sushi gaan uithalen.

Comments are closed.