Categories
Actueel

Entertainment op het nieuws

Het avondnieuws gezien gisteren? Ambiance!

De slachtoffers. De mensen die vragen om meer blauw op straat. De stunt. Vrije meningsuiting. Een al dan niet terecht verboden manifestatie.
Er zijn verschillende onderwerpen waarover je kan discussiƫren, maar entertainment is het zeer zeker.
Ik vraag me af of het hondengeblaf, bij de speech van Dewinter er bij gemonteerd is.
(filmpje gevonden via de Communicatiemannen)

PS: Even een beetje rant, maar ik wil het hier toch even neerzetten. Stel dat er een beetje een afstand bestaat tussen Dewinter en Vanhecke, wat je toch geregeld hoort. Stel, en zet je nu in de plaats van Dewinter. Vanhecke wordt daar opgepakt, omsingeld door camera’s die het vastleggen. Zou je dan niet iets hebben van: hmm… Frank gaat prime-time in het nieuws komen. Als ik mij nu ook laat oppakken… en zo een speech vanuit de deur van de bus… hmm…

6 replies on “Entertainment op het nieuws”

Het grappige stuk is die pipo met zijn oortje “Pers? Gij zijt geen pers, gij gaat achteruit, gij hebt hier niets te zoeken”. Of iets in die trant toch :)

Weet je wat die kerel zijn probleem was (die achteruit moest)? Zijn camera was niet groot genoeg. Nee echt. Ik heb daar in het verleden genoeg rondgelopen (ik werkte daar) en als uw camera groot genoeg is mag je overal door. Ik heb zelfs koerden gehad die spontaan met hun protestborden kwamen poseren om in de gazet te komen :-D

Het grappige stuk is die pipo met zijn oortje “Pers? Gij zijt geen pers, gij gaat achteruit, gij hebt hier niets te zoeken”. Of iets in die trant toch :)

Weet je wat die kerel zijn probleem was (die achteruit moest)? Zijn camera was niet groot genoeg. Nee echt. Ik heb daar in het verleden genoeg rondgelopen (ik werkte daar) en als uw camera groot genoeg is mag je overal door. Ik heb zelfs koerden gehad die spontaan met hun protestborden kwamen poseren om in de gazet te komen :-D

Comments are closed.