Categories
Games

Raadseltje

Ha, dat was lang geleden. Voor de liefhebbers:

Why is a raven like a writing desk?

*Demonical laughter*

6 replies on “Raadseltje”

Leek mij een moeilijke… Totdat ik ineens mijn engelstalige cultuur bovenhaalde en iets bovenhaalde over Edgar Allen Poe (waarvan schijnt een Biopic staat aan te komen?). Blijkt uit nader onderzoek dan toch dat je dieper in het konijnenhol moet zoeken achter het antwoord!
Een gemene hoor Clopin!

Ok, ik geef toe dat ik wat heb moeten opzoeken ;) Ik heb een bijkomende hint gegeven zonder daarom het raadsel volledig te verraden :)

Ik vind het “antwoord” trouwens ook zo’n schitterende vondst! Blijkbaar zo schitterend dat zelfs de redacteurs van de latere edities het niet snapten :D

Leek mij een moeilijke… Totdat ik ineens mijn engelstalige cultuur bovenhaalde en iets bovenhaalde over Edgar Allen Poe (waarvan schijnt een Biopic staat aan te komen?). Blijkt uit nader onderzoek dan toch dat je dieper in het konijnenhol moet zoeken achter het antwoord!
Een gemene hoor Clopin!

Ok, ik geef toe dat ik wat heb moeten opzoeken ;) Ik heb een bijkomende hint gegeven zonder daarom het raadsel volledig te verraden :)

Ik vind het “antwoord” trouwens ook zo'n schitterende vondst! Blijkbaar zo schitterend dat zelfs de redacteurs van de latere edities het niet snapten :D

Comments are closed.