Categories
Lifelog

Maandag

Druk weekend achter de rug, met een optreden van Katastroof op de groenplaats ter ere van hun 30-jarig bestaan. We zijn er met een deel van de bende naartoegetrokken en het was leuk die mannen nog eens aan het werk te zien. Er was wel naar mijn opinie weinig volk maar dat is het probleem van zij die er niet waren.
Vandaag, maandag, kwam vrij hard, ik heb niet echt genoeg rust gehad afgelopen weekend en dat voel ik nu aan mijn nek (nog steeds last van, gaat maar niet weg). Gelukkig was het een opleiding-dag waar ik mezelf wat heb kunnen bijschaven in het presenteren (jaja ;)).

Als uitsmijter geef ik nog even een URL mee die in mijn mailbox zat: Lodderig Oog. Hier in de reacties geregeld tegengekomen en nu eindelijk zelf een blog. Ga even langs en lees wat, A very nice read. Geven we graag reclame voor.

En nu ga ik snel nog wat inkopen doen, eten maken (wat niet echt grootse keuken zal worden aangezien we beide in een monsterfile zaten) en wat in de zetel hangen. Het is nodig. Pff…

Tot morgen.

6 replies on “Maandag”

Thanks for the link love, man ;)
Nooit gedacht dat ik nog in 1 adem ging genoemd worden met de mannen van Katastroof. Wie is er nog over van die mannen? De Zjuul en de Rob?

En over reclame gesproken, daar ging mijn laatste post ook net over :)

Thanks for the link love, man ;)
Nooit gedacht dat ik nog in 1 adem ging genoemd worden met de mannen van Katastroof. Wie is er nog over van die mannen? De Zjuul en de Rob?

En over reclame gesproken, daar ging mijn laatste post ook net over :)

Opleiding presenteren?
Was dat in house of was er iemand extern dat komen geven? Ik zou misschien met sommige teamleden dat ook wel kunnen gebruiken. Misschien sommige teamleden zelfs meer dan ik! :p

Opleiding presenteren?
Was dat in house of was er iemand extern dat komen geven? Ik zou misschien met sommige teamleden dat ook wel kunnen gebruiken. Misschien sommige teamleden zelfs meer dan ik! :p

Comments are closed.