Categories
online

Schande

Dat zo’n dingen gebeuren is erg. Toen mijn oma een tijdje geleden ook even in het ziekenhuis vertoefde ben ik haar enkele malen gaan bezoeken. Tijdens een van deze bezoeken kwam een verpleger de portefeuille terugbrengen van de vrouw die samen met mijn grootmoeder op een kamer lag. Ze hadden deze op een toilet teruggevonden en mijn grootmoeder wist ook te vertellen dat ze een vreemd individu had gezien op de kamer. De verpleger antwoordde dat het meer en meer voorkwam.

Ik steun dan ook zulke initiatieven. Mooi initiatief van Anne.

6 replies on “Schande”

Zoals ik daar ook al poste, dit is hoe de wereld hoort te draaien! Dingen doen voor elkaar, uit vrije wil, gewoon om iemand te helpen.
Zeer mooi. Vanavond wordt er gestort.

Zoals ik daar ook al poste, dit is hoe de wereld hoort te draaien! Dingen doen voor elkaar, uit vrije wil, gewoon om iemand te helpen.
Zeer mooi. Vanavond wordt er gestort.

Comments are closed.