Categories
online

Blog Day

Vandaag is het Blog Day en dus krijg je van mij enkele blogs die ik jullie wil voorstellen. Sommige zijn hier al vermeld, sommige hebben al genoeg aandacht maar ze zijn allemaal zeker de moeite waard (vind ik). Het zijn er eens van een andere taal, want de rest kan je tussen de links vinden.

  • My Boyfriend is a Twat: Zou je eigenlijk moeten kennen. Sleept zowat elk jaar de Bloggie “Best European Weblog” in de wacht, is Brits en leeft in… BelgiĆ«! Door haar succes werd ze tevens al gevraagd haar blog te “verboeken”.
  • Cliff Pickover’s RealityCarnival: Meer een linklog, maar steeds vol leuke dingen. Heeft dringend een RSS feed nodig.
  • Infocult: Ik heb Bryan Alexanders blog al meerdere malen aangehaald, maar het blijft een van mijn favorieten. Tagline: Information: its culture, history, and role in teaching and learning.
  • Drivl.com: Heb ik ook al eens aangehaald. Blog met (meestal) leuke teksten. Je haalt er na een tijdje wel je favoriete schrijvers uit.
  • Suzanne G: Wel… kijk zelf maar eens ;)

Enjoy!

Comments are closed.