Categorie├źn
Actueel

Slim

Je moet het hem nageven: slim is Dehaene wel. Dit is niet een omstreden foto, dit is een foto van iets dat getoond werd. Ja, ik ben ervan overtuigd dat het zowel eens de bedoeling kan geweest zijn dat er een foto van genomen werd.

10 reacties op “Slim”

Ik vind het vreemd dat Dehaene hier zoveel problemen rond maakt. Meestal is hij de man die zich onthoudt van alle reacties. ‘Geen commentaar’ was altijd zijn motto. Daarom lijkt het mij heel raar dat hij zich hierdoor heeft laten verrassen. Hij laat normaal nooit in zijn kaarten kijken.

Ik vind het vreemd dat Dehaene hier zoveel problemen rond maakt. Meestal is hij de man die zich onthoudt van alle reacties. 'Geen commentaar' was altijd zijn motto. Daarom lijkt het mij heel raar dat hij zich hierdoor heeft laten verrassen. Hij laat normaal nooit in zijn kaarten kijken.

Reacties zijn gesloten.