10 replies on “Slim”

  1. Ik vind het vreemd dat Dehaene hier zoveel problemen rond maakt. Meestal is hij de man die zich onthoudt van alle reacties. ‘Geen commentaar’ was altijd zijn motto. Daarom lijkt het mij heel raar dat hij zich hierdoor heeft laten verrassen. Hij laat normaal nooit in zijn kaarten kijken.

  2. Natuurlijk is dit opgezet spel; alsof Dehaene niet weet dat daar 30 journalisten gaan staan die allemaal foto’s van hem maken.

  3. Ik vind het vreemd dat Dehaene hier zoveel problemen rond maakt. Meestal is hij de man die zich onthoudt van alle reacties. 'Geen commentaar' was altijd zijn motto. Daarom lijkt het mij heel raar dat hij zich hierdoor heeft laten verrassen. Hij laat normaal nooit in zijn kaarten kijken.

  4. Natuurlijk is dit opgezet spel; alsof Dehaene niet weet dat daar 30 journalisten gaan staan die allemaal foto's van hem maken.

Comments are closed.