Weekend

Druk weekend, damn. Op het programma staat een voetbalmatch, een festivalletje, opruimen, inkopen doen, de cultuurmarkt bezoeken, naar de cinema gaan en dan hoop ik nog ergens te kunnen gaan fitnessen en wat foto’s te ordenen/bewerken/verspreiden.

Ja waddedadde! Ik heb zo de indruk dat er dingen gaan moeten wachten…
BTW: voor de fotografen onder ons, voor de cultuurmarkt vragen ze om je 5 beste foto’s van deze editie in te zenden. Als je wordt geselecteerd mag je volgend jaar als officiële fotograaf (met vergoeding) “werken”. Meer info op de website.

6 thoughts on “Weekend”

  1. Als je naar de Cultuurmarkt gaat, en je komt er een mafkees met een witte baard in een regenton tegen, doe ‘m dan de groeten van mij!

  2. Als je naar de Cultuurmarkt gaat, en je komt er een mafkees met een witte baard in een regenton tegen, doe 'm dan de groeten van mij!

Comments are closed.