Categories
Actueel

Buitenland over België in DM

Buitenland over België in DeMorgen
Push it real good…

2 replies on “Buitenland over België in DM”

Ik heb er geen bewijzen van, maar heb me toch al een paar keer laten vertellen dat verschillende landen al eens naar België zijn wezen kijken hoe wij hier leven. De manier waarop Vlamingen en Walen met elkaar omgaan is blijkbaar een voorbeeld voor het buitenland…
Hoewel wij nu redelijk verveeld zitten met onze politici met de vorming van de nieuwe regering, denk ik toch dat onze Yves het beter doet dan bepaalde ‘politici’ in andere landen (Somalië anyone? Er zijn er nog hoor, en niet alleen in Afrika). Yves gebruikt momenteel gelukkig (?) nog geen doorSLAANde argumenten en hoewel sommige mensen spreken van een bom in onderhandelingen, is deze hier ook slechts overdrachtelijk.
Leve België dan maar? :p

Ik heb er geen bewijzen van, maar heb me toch al een paar keer laten vertellen dat verschillende landen al eens naar België zijn wezen kijken hoe wij hier leven. De manier waarop Vlamingen en Walen met elkaar omgaan is blijkbaar een voorbeeld voor het buitenland…
Hoewel wij nu redelijk verveeld zitten met onze politici met de vorming van de nieuwe regering, denk ik toch dat onze Yves het beter doet dan bepaalde 'politici' in andere landen (Somalië anyone? Er zijn er nog hoor, en niet alleen in Afrika). Yves gebruikt momenteel gelukkig (?) nog geen doorSLAANde argumenten en hoewel sommige mensen spreken van een bom in onderhandelingen, is deze hier ook slechts overdrachtelijk.
Leve België dan maar? :p

Comments are closed.