Categories
Actueel Lifelog

Fini

Zo, hij is uit. Harry Potter and the deathly hallows is verslonden. Alles is uitgelegd en afgerond. Tevreden? Jazeker. Een paar dingen die je waarschijnlijk had verwacht, maar toch met een mooie twist. Waar ik persoonlijk het meest van heb genoten is, en omdat het een spoiler zou kunnen zijn zet ik hem iets naar beneden zodat de mensen die het niet willen lezen nu kunnen verder scrollen of wegklikken:

*** BEGIN MISSCHIEN-SPOILER ***
dat ik juist zat over een bepaald personage dat in de films gespeeld wordt door Rickman (we’re not giving spoilers away that easily ;)) wat zijn loyaliteit en drijfveer betreft. Een evidentie, misschien, voor velen, maar Rowling heeft toch haar best gedaan haar lezers te doen twijfelen.
*** EINDE MISSCHIEN-SPOILER ***

6 replies on “Fini”

Wel, het artikel op GeenStijl (wat de link was die je mij hebt gestuurd) bevat enkele punten die waar zijn, maar er zit ook wel wat nonsens tussen. Volgens mij hebben ze het te snel op het net willen zwieren en dus maar met een half oog gelezen.

Wel, het artikel op GeenStijl (wat de link was die je mij hebt gestuurd) bevat enkele punten die waar zijn, maar er zit ook wel wat nonsens tussen. Volgens mij hebben ze het te snel op het net willen zwieren en dus maar met een half oog gelezen.

Comments are closed.