Categories
Actueel

Nieuws van de dag

Om een of andere reden vind ik dit een goeie basis voor een politieke versie van Risk:

Speler 1: *gooit dobbelstenen* – Ah, ik mag 4 diplomaten wegdoen.
Speler 2: Wat?? *gooit dobbelstenen* – Aha! En ik 4 van jou. Payback’s a bitch, non? :D

Nee, geef mij dan maar de Duitse pers. Doping? No more soup for you!
Moedig, maar we moeten ook eerlijk zijn, de Tour wordt er niet minder populair op bij het volk met al die doping, integendeel (ik moet eerlijk toegeven dat deze vaststelling origineel van mijn vader komt).
Laat ze gewoon allemaal pakken mijnheer, dan maakt het niets meer uit (ja ook die komt van ons vader).

2 replies on “Nieuws van de dag”

Het spijtigste vond ik dat het machtigste tourfragment dat ik ooit heb gezien: een wielrenner mentaal zien instorten en de tourwinst uit handen geven en ze dan de rit nadien moederziel alleen op pure wilskracht terugpakken, berg op en af, zonder hulp, helemaal alleen.
Dat dit wel met hulp was, namelijk deze van doping. Het neemt idd steeds weer de charme weg.

En voor iedereen die ooit denkt aan doping nemen: it might make you win once, but it will never make you a winner.

Het spijtigste vond ik dat het machtigste tourfragment dat ik ooit heb gezien: een wielrenner mentaal zien instorten en de tourwinst uit handen geven en ze dan de rit nadien moederziel alleen op pure wilskracht terugpakken, berg op en af, zonder hulp, helemaal alleen.
Dat dit wel met hulp was, namelijk deze van doping. Het neemt idd steeds weer de charme weg.

En voor iedereen die ooit denkt aan doping nemen: it might make you win once, but it will never make you a winner.

Comments are closed.