Categories
Actueel

Harry Potter 7

Ik moet goed uitkijken dezer dagen. Blijkbaar is de nieuwe Harry Potter al uitgelekt en zijn er zelfs, zo wist Charlo me te zeggen, sites “zonder stijl” die het einde al vertellen. Voor je het weet is alles al om zeep als je wat op het net zit.

Anyway, op de nacht van vrijdag op zaterdag is het zover. Alle Fnac‘s gaan om middernacht open, om een uur daarna het boek te beginnen verkopen. Ja, pas om 01:00, want dan is het middernacht in de UK. Waarom gaan de winkels dan al om 00:00 open? “Ah, animatie he mijnheer!” wist de dame van de Fnac me te vertellen.

Wel, ik ga er rond 01:00 staan. Misschien iets ervoor. Goe zot? Jazeker, want ik moet er om 05:00 terug uit om naar Zaventem te trekken. En toch… Ik wil het eens meegemaakt hebben, zo een nachtopening. Beetje ervoor slapen, beetje erna, komt wel in orde. Ik slaap sowieso al weinig de avond voor ik op reis vertrek dus…

Oh, voor de ouders: het is de Engelse versie. De Nederlandse is pas op 17/11 te verkrijgen. Just in case…

4 replies on “Harry Potter 7”

Den eerste die mij het einde verklapt, gaat het mogen voelen :-).
Ik begin een van de dagen aan de 2 te lezen, en ik wil pas weten hoe alles eindigt als ik aan de laatste ben!

Den eerste die mij het einde verklapt, gaat het mogen voelen :-).
Ik begin een van de dagen aan de 2 te lezen, en ik wil pas weten hoe alles eindigt als ik aan de laatste ben!

Comments are closed.