Categories
Film Games

Cloverfield

Doordat ik op vakantie was, heb ik de traditionele 4th of July bij Metropolis niet kunnen meemaken. Een van de films die ik er graag had gezien is uiteraard Transformers, die daar in een extreme avant-premi?re werd getoond. De echte avant-premi?re is voor 16/07.

Een leuke extra bij die film is een wel zeer mysterieuze trailer. Hij duikt her en der op, maar wordt bijna even snel weer afgehaald. Op dit moment kan je hem hier nog bekijken (de blogger probeert de link trouwens up-to-date te houden aangezien Paramount aan het vechten is om hem offline te krijgen). Tijdens een feestje horen we een zeer raar geluid, waarop de electriciteit een onderbreking kent. Buiten zien ze een enorme explosie met rare geluiden waarna totale chaos ontstaat. Geel titel voor de film, enkel een release-date en de naam van producer J.J. Abrams. Deze laatste moet je kennen van producties als MI-3, Lost, Alias en Felicity. Trouwens, de rest van de mensen achter deze monster-film waar een enorme geheimhouding rond gehanteerd wordt, komen uit hetzelfde team van die producties. Bij AICN lezen we dat Matt Reeves de regisseur is, en deze was ook de schrijver van oa Felicity (hij wordt ook vermeld op de trailer). Er is nog geen titel voor de film, maar intern zou de naam “Cloverfield” gehanteerd worden.

Cloverfield

Hype, zou je zeggen. En ja, ze zijn goed bezig. Meer dan je denkt zelfs, want als je wat rondkijkt kon je snel bij een (waarschijnlijk) officiële site, en enkele sites die een ARG doen vermoeden. Jeuken uw vingers ook al? De mijne alvast wel.

Op IMDB kan u het terugvinden onder de naam “Untitled J.J. Abrams Project“.

10 replies on “Cloverfield”

Hoe snel je al een buzz kan creëren: simpelweg trailers online zetten en ze dan zo snel mogelijk weer verwijderen.
Zeer clever gezien.

Hoe snel je al een buzz kan creëren: simpelweg trailers online zetten en ze dan zo snel mogelijk weer verwijderen.
Zeer clever gezien.

Is die Wilkinson Movie day niet MEEEEEGA druk? Ik ga graag rustig naar de cinema, zonder dat daar hopen volk staat dat eigenlijk nooit film kijkt en zich dus niet in een zaal weet te gedragen (Nee, ik kijk niet alleen naar de beruchte luidruchtige Nederlanders, ook een hoop Belgen kunnen redelijk irritant zijn)
Daarom ben ik zelf (nog?) nooit geweest…

Wat ik er niet bijgezegd heb is dat ik die traditionele 4th of July ook traditioneel mis. Vakantie, Werchter,… er is elk jaar wel iets blijkbaar. Dus ik zou het ook niet weten eigenlijk :)

Is die Wilkinson Movie day niet MEEEEEGA druk? Ik ga graag rustig naar de cinema, zonder dat daar hopen volk staat dat eigenlijk nooit film kijkt en zich dus niet in een zaal weet te gedragen (Nee, ik kijk niet alleen naar de beruchte luidruchtige Nederlanders, ook een hoop Belgen kunnen redelijk irritant zijn)
Daarom ben ik zelf (nog?) nooit geweest…

Wat ik er niet bijgezegd heb is dat ik die traditionele 4th of July ook traditioneel mis. Vakantie, Werchter,… er is elk jaar wel iets blijkbaar. Dus ik zou het ook niet weten eigenlijk :)

Comments are closed.