Categories
Events Lifelog

So long

Het optreden van Pearl Jam in Nijmegen was ronduit schitterend. Zeer krachtig en ook emotioneel onder een droge en zelfs zonnige hemel. Blijkbaar was er een familie aanwezig van een van de slachtoffers van het dramatische gebeuren in Roskilde in 2000. Eddie Vedder hechte daar een enorm belang aan en speelde samen met de rest van de groep zijn ziel uit zijn lijf. Verder was het de avond van de statements: buiten de gebruikelijke anti-war songs en verwijzingen naar het misnoegen over hun president (een kleine wijziging in “Another brick in the wall” van Pink Floyd: President Bush leave the world alone) tijdens hun eigen optreden, kwam de frontman van Pearl Jam ook even meedoen tijdens een van de nummers van Kings Of Leon, die als voorprogramma op het podium stonden. Meer zelfs, tijdens het optreden van Pearl Jam zelf had Eddie Vedder een t-shirt aan van Kings Of Leon! Quite a statement I’d say.

Voor de rest hou ik enorm van die locatie: zeer gemakkelijk parking gevonden, geen drukte, zelfs niet in het naar huis rijden en dat is zeer verwonderlijk als je weet dat er zo’n 59.998 anderen dat ook moesten doen. Ja, Goffertpark, daar ga ik nog komen.

En dan nu: inpakken en wegwezen richting zuiden. Have fun, tot ergens rond de 10de juli en moest u nog wat leesvoer wensen ondertussen, check dan zeker een van deze blogs. Heb het lijstje snel nog wat ge-update. Sorry voor diegene die ik vergeten ben, laat iets weten. En moest u zelf op vakantie vertrekken, enjoy it. U hebt het waarschijnlijk enorm verdiend!

10 replies on “So long”

Comments are closed.