Categories
muziek online

Fnac Music

Fnac MusicApple biedt nu DRM-vrije muziek aan op iTunes. Dat wil dus zeggen dat er geen beveiliging op je muziek zit, en dat je dus vrij kan kopiƫren (voor jezelf uiteraard). Maar kijk, goeie oude Fnac stort zich mee in de online muziek-winkel strijd, ook DRM-vrij! Fnac Music ziet er weer enorm slordig uit. Ik weet niet wat het is met die keten, maar die slagen er in mijn ogen niet in een deftige site op het net te zwieren. Maar dat kan uiteraard aan mij liggen ;)
ZDNet is niet in de wolken:

NexWay en Fnac zijn van Franse origine en dat laat zich duidelijk voelen op de website. Fnac Music mengt vrolijk Frans en Nederlands door elkaar. De Nederlandse vertalingen zijn vaak tenenkrullend. Wat dacht u van (we zetten even de spelling- en grammaticacontrole uit): “De aankopen zijn stevig en dus definitief. Zij zullen dus niet inwisselbaar, terugbetaalbaar of aan de oefening van een intrekkingsrecht kunnen zijn.” [sic]

15 replies on “Fnac Music”

Idd een triestige site. Onoverzichtelijk, lelijk en druk. ‘t Enige dat nog ontbreekt is een pinkende banner ergens links of rechts.
En ja, de taal daar ga ik nog niet eens over beginnen. Of moet ik eerder zeggen: de vertaal.

Idd een triestige site. Onoverzichtelijk, lelijk en druk. 't Enige dat nog ontbreekt is een pinkende banner ergens links of rechts.
En ja, de taal daar ga ik nog niet eens over beginnen. Of moet ik eerder zeggen: de vertaal.

Comments are closed.