Categories
Games online

Iris

Halo 3 Iris

Wat zou dit zijn, denk je? Wel, het begin van de nieuwe ARG rond Halo 3. “I love Bees!” hoor ik de liefhebbers roepen. Ik denk dat het anders zal zijn. En misschien ook niet echt een ARG, maar meer een verhaal. Daarom wordt ook her en der gespeculeerd dat 42 entertainment, de groep achter I Love Bees, deze keer misschien niet betrokken zijn.

Op Eurogamer lezen we:

“‘Iris’ is a spiral campaign designed to take gamers on an incredible journey through the Halo Universe,” a spokesperson for Microsoft told us. “Led by an ‘unknown’ hand, users will discover bits of previously unknown information about the Halos, the Flood, the Forerunners, and the true origins behind the Halo trilogy.”

Een spiral campaign, begot. En ze menen het! Hier kan je een email vinden die rondgestuurd is naar xbox spelers. In steden zoals London kon je een groep tegenkomen met flyers met de boodschap “we are not alone”. Hell, er is zelfs al een “slachtoffer“.

Het was mijn bedoeling naar de countdown te linken, maar die is verstreken. Dus, have fun.

2 replies on “Iris”

Comments are closed.