Categories
Blogzaamheden

Verhuis

Ik denk dat het bijna tijd is om nog maar eens te gaan verhuizen wat betreft hosting. Ik zit namelijk, zoals Eskimokaka tot voor kort, bij one.com. Voor zij die niet mee zijn, je kan de problemen die zij hebben gehad lezen bij BammBamm (deel 1 en 2). Tijdens die problemen heb ik hier ook wat hiccups ondervonden, dus ik denk dat ik op dezelfde server zit als de Eskimo’s.

Een paar minuten geleden kreeg ik (oa) volgende error:

WordPress database error: [Can’t open file: ‘posts.MYI’ (errno: 145)]
SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS posts.* FROM posts WHERE 1=1 AND (post_type = ‘post’ AND (post_status = ‘publish’ OR post_status = ‘private’)) ORDER BY post_date DESC LIMIT 0, 6

Zo’n dingen, all over the place, niets mee aan te vangen. Dus ik naar Live support. Toegegeven, Andreas was zeer helpzaam, maar is niet de kerel die ik aan de virtuele lijn had gewillen. Al snel werd het bekende “you should contact WordPress for this” lijntje gebruikt. Maar dit is een MySQL error, even googlen en je weet dat. Zo weet je ook snel dat volgend commando dat kan oplossen:

repair table posts

Swat, het is first line, misschien mag ik dat niet van hen verwachten. Maar het direct afschuiven op WP, het niet herkennen van een MySQL error en hetgeen de Eskimo’s hebben meegemaakt, doet me toch denken aan verhuizen. Ik weet het, de zoveelste keer.

Dus, once again, de aanbevelingen wat betreft hosting mogen nog eens binnenstromen. Ik wil een deftige hosting met een deftige support aan een deftige prijs. Belgisch is leuk, maar hoeft niet. Speedpacket en one.com moeten dus alvast niet vermeld worden, maar voor de rest: laat u gaan.

*zucht*

39 replies on “Verhuis”

Heel tevreden van Servage.net en via deze link krijg ik maar ook jij (+25gb storage) nog wat extra.

Nog nooit problemen met gehad, geen downtime bij mijn weten en binnen het uur antwoord op een vraag op gelijk welk moment van de dag. Correcte afhandeling van de rekening met Visa.

Heh, ik zit nog steeds bij Speedpacket (ben ondertussen wel van server verhuist naar een nieuwere). Mijn database-problemen (ongeveer dezelfde foutmeldingen als bij u) kwamen door de stats plugin die ik gebruikte, BAStats.

Ik vermoed dat althans, omdat telkens zijn tabellen eraan gingen, en ook omdat die tabellen in kwestie de grootste en meest actieve tabellen waren.

Maar on-topic: wij (bedrijf) hebben bij Compbell onze dedicated server staan, maar ze hebben ook shared Linux hosting.
Of als ge à la Zattevrienden wilt gaan: RealRoot :-P

Openminds is dus wel goed.

Ik zit bij combell omdat ik ook windows hosting nodig heb. En combell is ook goed. Goede support en Vlaams natuurlijk.

Persoonlijk zit ik bij EApps.com (Java hosting is geen wijdverspreid gebeuren .. en dat betekent meestal dedicated hosting, maw véél geld). Daar heb ik VPS (virtual private hosting). Correcte (PostgreSQL), en vooral: excellente support. Bij dommel was het ok – maar de Java hosting was ondermaats, en de support nogal traag.

Openminds ziet erg eveneens erg goed (maar klein) uit.

Heel tevreden van Servage.net en via deze link krijg ik maar ook jij (+25gb storage) nog wat extra.

Nog nooit problemen met gehad, geen downtime bij mijn weten en binnen het uur antwoord op een vraag op gelijk welk moment van de dag. Correcte afhandeling van de rekening met Visa.

Heh, ik zit nog steeds bij Speedpacket (ben ondertussen wel van server verhuist naar een nieuwere). Mijn database-problemen (ongeveer dezelfde foutmeldingen als bij u) kwamen door de stats plugin die ik gebruikte, BAStats.

Ik vermoed dat althans, omdat telkens zijn tabellen eraan gingen, en ook omdat die tabellen in kwestie de grootste en meest actieve tabellen waren.

Maar on-topic: wij (bedrijf) hebben bij Compbell onze dedicated server staan, maar ze hebben ook shared Linux hosting.
Of als ge à la Zattevrienden wilt gaan: RealRoot :-P

Openminds is dus wel goed.

Ik zit bij combell omdat ik ook windows hosting nodig heb. En combell is ook goed. Goede support en Vlaams natuurlijk.

Onlangs ook bij Mirthe even geplugd ;-)

http://www.winlin.be
Belgisch, servers staan in Diegem geloof ik, linux- en windowshosting, euh noem maar op. Niet echt goedkoop, maar goeie service en deftige ondersteuning.

Heeft mij in den tijd van de verniet van de win-server op de lin-server gezet, om WordPress te kunnen draaien.

Persoonlijk zit ik bij EApps.com (Java hosting is geen wijdverspreid gebeuren .. en dat betekent meestal dedicated hosting, maw véél geld). Daar heb ik VPS (virtual private hosting). Correcte (PostgreSQL), en vooral: excellente support. Bij dommel was het ok – maar de Java hosting was ondermaats, en de support nogal traag.

Openminds ziet erg eveneens erg goed (maar klein) uit.

Onlangs ook bij Mirthe even geplugd ;-)

http://www.winlin.be
Belgisch, servers staan in Diegem geloof ik, linux- en windowshosting, euh noem maar op. Niet echt goedkoop, maar goeie service en deftige ondersteuning.

Heeft mij in den tijd van de verniet van de win-server op de lin-server gezet, om WordPress te kunnen draaien.

Ik zit ook bij Servage.net. Sommigen klagen over de snelheid, maar daar heb ik nog geen problemen mee ondervonden. Je krijgt erg veel voor weinig geld en de support is ook erg goed.

Ik heb een account bij nightmarehost/dreamhost en ook een belgische bij tactics.
Op de belgische hou ik mijn mail bij en een paar kleine tryouts waar vooral snelheid en betrouwbaarheid primeren. Niet de goedkoopste die je vindt, maar ik ken de eigenaars persoonlijk. Ik heb er namelijk mee gestudeerd. Ik weet niet of jij die jongens kent, Kevin, maar wie weet, kan je ook wat korting versieren als jij ze ook kent ;)
Op dreamhost zet ik gewoon alle ‘grote’ dingen: films, muziek en fotoalbums (en 10 megapixel foto’s zijn GROOT!). Het is dikwijls wat trager, zeker wanneer ze in de states wakker zijn, maar er is wel extreem veel plek :)
Dreamhost heeft trouwens ook ondersteuning voor Ruby, wat ik altijd wel eens heb willen proberen.
Nota:Voor zover ik het heb nagekeken, heeft Openminds ook ondersteuning voor Ruby! (maar die jongens heb ik nog niet uitgeprobeerd…)

Ik heb een account bij nightmarehost/dreamhost en ook een belgische bij tactics.
Op de belgische hou ik mijn mail bij en een paar kleine tryouts waar vooral snelheid en betrouwbaarheid primeren. Niet de goedkoopste die je vindt, maar ik ken de eigenaars persoonlijk. Ik heb er namelijk mee gestudeerd. Ik weet niet of jij die jongens kent, Kevin, maar wie weet, kan je ook wat korting versieren als jij ze ook kent ;)
Op dreamhost zet ik gewoon alle 'grote' dingen: films, muziek en fotoalbums (en 10 megapixel foto's zijn GROOT!). Het is dikwijls wat trager, zeker wanneer ze in de states wakker zijn, maar er is wel extreem veel plek :)
Dreamhost heeft trouwens ook ondersteuning voor Ruby, wat ik altijd wel eens heb willen proberen.
Nota:Voor zover ik het heb nagekeken, heeft Openminds ook ondersteuning voor Ruby! (maar die jongens heb ik nog niet uitgeprobeerd…)

Ik zit bij in.be Tot voor enkele maanden de hostingdiens die ik bij iedereen aanraadde, maar nu blijkt mijn site af en toe plat te liggen via een ‘database error’, dat na enkele uren zichzelf oplost.

En toen ik een paar maanden geleden met een groter probleem zat, heeft het drie dagen geduurd eer ik ze kon conacteren. Ervoor was altijd alles binnen de minuut verholpen.

Van zodra mijn hosting bijna vervalt, ga ik ook op zoek naar iets anders.

Ik zit bij in.be Tot voor enkele maanden de hostingdiens die ik bij iedereen aanraadde, maar nu blijkt mijn site af en toe plat te liggen via een 'database error', dat na enkele uren zichzelf oplost.

En toen ik een paar maanden geleden met een groter probleem zat, heeft het drie dagen geduurd eer ik ze kon conacteren. Ervoor was altijd alles binnen de minuut verholpen.

Van zodra mijn hosting bijna vervalt, ga ik ook op zoek naar iets anders.

Sinds enkele dagen heb ik m’n blog gehost bij Servage en ik heb al verschillende keren een niet-bereikbaar blog gehad. “Can’t connect to database errors” alom. Meestal zijn ze na enkele minuten opgelost, maar toch erg vervelend…

Sinds enkele dagen heb ik m'n blog gehost bij Servage en ik heb al verschillende keren een niet-bereikbaar blog gehad. “Can't connect to database errors” alom. Meestal zijn ze na enkele minuten opgelost, maar toch erg vervelend…

Comments are closed.