Categories
Film

Ocean's 13

Ocean??s 13

Ocean en zijn team zijn nog maar eens terug. En ik moet het toegeven, ze zijn beter dan de vorige keer. Het gaat ook allemaal veel sneller deze keer. Je valt werkelijk direct in het verhaal en weet zo waarom iedereen terug bij elkaar is.

Ik hou van deze soort films, echt waar. De scripts die hiervoor afgeleverd worden zijn volledig mijn ding en met zo een gewildige groep acteurs lijkt het me als een soort vakantie om hieraan mee te mogen werken. Goedbetaalde vakantie uiteraard.

Ocean??s 13

Dat de acteurs hun job goed doen zal niet verwonderen. Dat ik enorm goed gelachen heb hoef ik, denk ik, niet te vermelden. Dat Pacino een aanwinst is valt niet te ontkennen. En dat het fantastisch was dat ze Garcia toch maar weer in het verhaal hebben kunnen brengen is fantastisch.
Heb je Ocean’s 11 gezien en smaakte dat naar meer, ga deze dan zien. Het zal (deze keer) niet telleurstellen.

As a sidenote: Onlangs zag ik op een of andere zender, tijdens het fitnessen, een kleine reportage over deze nieuwe prent. Weintraub vertelde hoe Pacino hem tijdens de opnames vroeg hoe de “jonge” garde hem zag. Hij antwoorde hem door te vragen hoe hij indertijd Brando zag.

4 replies on “Ocean's 13”

Comments are closed.