Categories
Lifelog

Helena

Helena

Helena werd zondag gedoopt. Moeilijk foto’s trekken in zo’n kerk, jongens toch. Het is me trouwens opgevallen dat zo’n “plechtigheid” verschrikkelijk snel gaat. Te snel, naar mijn gevoel, en dan nog 2 kinderen tegelijk. Alsof er buiten nog 10 stonden te wachten.
Ach, het feest erna, dat was belangrijker ;)

20 replies on “Helena”

Ik vind het knap dat ouders dat toch nog besluiten te doen. Ik hoop dan toch voor de juiste redenen. In mijn omgeving kopen steeds meer vrienden een kleine, maar van doopfeesten is er maar weinig sprake.
Voor mij moet dat ook niet, de kinderen van nu kunnen later nog steeds beslissen om zich te laten dopen (al gebeurt dat niet frequent, ook al ben ik ook twee jaar geleden naar een doopfeest gegaan van een 21-jarige, wat een zeer vreemd concept is :) )
Vandaar, respect voor mensen die er wel (bewust dan natuurlijk) voor kiezen om hun kinderen te dopen!

Thx, ik hoopte al dat dit de foto ging zijn die alle slechte ging goedmaken en na het importeren kan ik enkel zeggen dat ik er enorm blij mee ben.

Ik vind het knap dat ouders dat toch nog besluiten te doen. Ik hoop dan toch voor de juiste redenen. In mijn omgeving kopen steeds meer vrienden een kleine, maar van doopfeesten is er maar weinig sprake.
Voor mij moet dat ook niet, de kinderen van nu kunnen later nog steeds beslissen om zich te laten dopen (al gebeurt dat niet frequent, ook al ben ik ook twee jaar geleden naar een doopfeest gegaan van een 21-jarige, wat een zeer vreemd concept is :) )
Vandaar, respect voor mensen die er wel (bewust dan natuurlijk) voor kiezen om hun kinderen te dopen!

Wel, hier moet ik toegeven dat ik wat geluk heb gehad. Aangezien het plafond veel te hoog was in de kerk om dat te gebruiken, heb ik een pilaar die naast me stond gebruikt. En die had nu net de perfecte rondingen zo blijkt (en ik stond gelukkig goed) :)

Thx, ik hoopte al dat dit de foto ging zijn die alle slechte ging goedmaken en na het importeren kan ik enkel zeggen dat ik er enorm blij mee ben.

Wel, hier moet ik toegeven dat ik wat geluk heb gehad. Aangezien het plafond veel te hoog was in de kerk om dat te gebruiken, heb ik een pilaar die naast me stond gebruikt. En die had nu net de perfecte rondingen zo blijkt (en ik stond gelukkig goed) :)

Comments are closed.