Categories
Linkdump

Dagelijkse Links

Mijn links voor 06-06-2007

4 replies on “Dagelijkse Links”

2001 blogging invented? My poep ja! Persoonlijk kan ik gemakkelijk drie of vier mensen opnoemen die reeds in 2000 in achterlijk vlaanderen bezig waren met bloggen, ook bij de noorderburen zijn er die al als dino mogen beschouwd worden wegens bezig van ver voor…
Trouwens ik durf wedden dat Clopinus zelve ook zo’n vlaamsche dino kent!
Tip: hij heeft een snorreke en een sikske :)

2001 blogging invented? My poep ja! Persoonlijk kan ik gemakkelijk drie of vier mensen opnoemen die reeds in 2000 in achterlijk vlaanderen bezig waren met bloggen, ook bij de noorderburen zijn er die al als dino mogen beschouwd worden wegens bezig van ver voor…
Trouwens ik durf wedden dat Clopinus zelve ook zo'n vlaamsche dino kent!
Tip: hij heeft een snorreke en een sikske :)

“At one point, in a splendid example of the right hand being unaware of who is getting the left hand’s index finger, Cansdale got a letter presaging another MVP award only to have it hastily withdrawn the next day”
Waar zijt ge dan mee bezig?

“At one point, in a splendid example of the right hand being unaware of who is getting the left hand's index finger, Cansdale got a letter presaging another MVP award only to have it hastily withdrawn the next day”
Waar zijt ge dan mee bezig?

Comments are closed.