Categories
Blurs

Mercedes (vervolg)

Na op Autoscout24.be een bericht te hebben gelaten dat er een fout in de advertentie stond (telefoonnummer), besloot ik op de site ook een bericht (in het Nederlands) te sturen naar de eigenaar met de melding dat er een fout was. Dit was het antwoord:

hello, the car is available and is in good condition. the reason of selling the car is because I moved newly in England and here the car have wheel drive on right side. the car not have any damage, accident or problems with the engine. this transaction is trough International Express.please visit: www.internationalexpress.i8.com ,if you agree let me know. the taxes of transport are covered by me.the price is 3100 euros.i will explain how it work: first i need your full name and address where the car will be ship. when i have your details i will send the car on your name and address. after the car have a receiver, Express International will contact you with all the details about this transaction and you will receive a tracking# for you can check the shipping status on-line on the shipping website, and for make the payment to them(you will have 10 days to check and test the car). if you agree the car, Express International release me the money or if you decline it, Express International give you the total amount back.
best regards

Ik weet niet of het nog meer fishy kan ruiken en/of klinken. Een Mercedes A weg doen omdat het stuur aan de andere kant staat in de UK? Voor maar ??3.100? En dan nog zo een standaard antwoord, zonder eigenlijk mijn bericht te lezen?

Misschien best eens forwarden naar die van Autoscout24.be

16 replies on “Mercedes (vervolg)”

Dus die persoon spreekt amper deftig Engels, verhuist niettegenstaande naar de UK, om dan ineens vast te stellen dat ze daar links rijden… Jawadde. Volgens mij heeft hij nog niet door dat ze daar met ponden werken ;-)

Ik zou hem trouwens nog eens in het Engels mailen. Kans is groot dat hij je mail niet verstaan heeft.

@Young Crazy Fool: niet helemaal juist. Je moet het geld eerst aan het tussenbedrijf geven. Dat zou het pas doorstorten als je tevreden bent.

Dus die persoon spreekt amper deftig Engels, verhuist niettegenstaande naar de UK, om dan ineens vast te stellen dat ze daar links rijden… Jawadde. Volgens mij heeft hij nog niet door dat ze daar met ponden werken ;-)

Ik zou hem trouwens nog eens in het Engels mailen. Kans is groot dat hij je mail niet verstaan heeft.

Als er een tussenbedrijf aan te pas komt (en zeker op de manier waarop het hier gepromoot wordt): vissig! ;)

Er loopt ergens een site rond op’t net waarbij iemand zo’n oplichter probeert op te lichten… Goei leesvoer, maar ik vind ’em niet meteen terug.

@Young Crazy Fool: niet helemaal juist. Je moet het geld eerst aan het tussenbedrijf geven. Dat zou het pas doorstorten als je tevreden bent.

Als er een tussenbedrijf aan te pas komt (en zeker op de manier waarop het hier gepromoot wordt): vissig! ;)

Er loopt ergens een site rond op't net waarbij iemand zo'n oplichter probeert op te lichten… Goei leesvoer, maar ik vind 'em niet meteen terug.

Comments are closed.