Categories
Blurs

links for 2007-06-05

2 replies on “links for 2007-06-05”

Hmmm, alhoewel er minieme vormen van kippevel begonnen vormen tijdens het lezen van dat artikel, ben ik toch van mening dat die mens overdrijft. Ok, Bush is een van de slechtste dingen die de USofA ooit overkwam, maar vergelijken met de Holocaust?
Maar dan denn ik ach, wie ben ik om te oordelen. De man was er zelf bij! En die gedachte is redelijk verontrustend eigenlijk.

Hmmm, alhoewel er minieme vormen van kippevel begonnen vormen tijdens het lezen van dat artikel, ben ik toch van mening dat die mens overdrijft. Ok, Bush is een van de slechtste dingen die de USofA ooit overkwam, maar vergelijken met de Holocaust?
Maar dan denn ik ach, wie ben ik om te oordelen. De man was er zelf bij! En die gedachte is redelijk verontrustend eigenlijk.

Comments are closed.