Categories
Actueel Lifelog

Boxy

Boxy
Daar heb je hem. Boxy. Onze beer die we met de bon van Clo zijn gaan maken in de nieuwe Build-a-Bear Workshop in het Wijnegem Shopping Center. Echt, heb je kinderen die een knuffel nog werkelijk op prijs stellen, zoals mezelf en Evelyne (en dan bedoel ik dat wij nog zo’n kinderen zijn ;)), ga eens langs die winkel. De prijzen zijn zeer redelijk en de mensen die er werken doen het met passie.

Al even geleden dat we nog eens in Wijnegem geweest waren. Gelijk wat kleedjes voor ons (niet alleen voor Boxy) en een cadeautje voor de doop van Helena. Oh, en we zijn ook de Fnac binnen geweest en ik heb niets gekocht (wat blijkbaar niet enkel voor mij een ware opdracht is, he Clo?). Soms echt wel grappig, hoor. Bijvoorbeeld, dit. Sorry voor de slechte kwaliteit, maar dat is een laptoptas (voor de duidelijkheid). Enkel, en alleen, een laptopTAS. En wat lezen we op die laptoptas? Voor de duidelijkheid (en hier kan het wel nodig zijn):

CERTIFIED FOR WINDOWS VISTA

Een laptoptas (ik kan het niet genoeg herhalen), beste vrienden, die klaar is voor Windows Vista. Ja, wat zeg je daar op? Eindelijk?
En dat hebben we het nog niet over dit product dat ik ben tegengekomen. The first dedicated blog webcam! Durf uzelf geen blogger noemen zonder…

8 replies on “Boxy”

Comments are closed.