Categories
Actueel

Paola246

Ik (en een heleboel andere bloggers) heb gisteren Paola in’t echt gezien. Echt echt. Het was eigenlijk een gezellige avond daar in HETPALEIS. Kleine toedrachten door Stefan Kolgen en de algemeen directeur van HETPALEIS Barbara Wyckmans werden afgewisseld door teksten uit het stuk door Silke Becu (Paola) en Stefan Perceval. Dit alles in een zeer leuk en intiem kader.
Het stuk zal eindigen op 6 juni, hou die datum dus al vrij want het zal “live” zijn.
En Silke? Silke is een toffe 18-jarige meid die tijdens haar opleiding op het Eilandje in Antwerpen Stefan Perceval leerde kennen als gastdocent. Zo jong en al in een productie zitten waar Meet&Greets moeten gebeuren. Ik had niet echt de indruk dat ze zich verveelde, zeker niet op het einde van de avond, maar het is en blijft een actrice natuurlijk.

Oh ja, tot slot een tip van Perceval: Bij de deufkes hemme ze goei bokes me spek en bouilliesla.

UPDATE: Vergeten te zeggen: Pascal heeft backstage.paola246.be opgezet, een plaats voor alle discussies rond paola246 en de impact ervan. Ga even zelf kijken waar het over gaat, het zou wel eens interessant kunnen worden.

13 replies on “Paola246”

Comments are closed.