Categories
Lifelog

Nicolaas Kende

Dedoemme, die ken ik nog. Een oude jaargenoot (ik denk niet dat ik er ooit mee in de klas heb gezeten, of wel Dikkie?) van mij op OLVE zit in de halve finale van De Koningin Elisabeth wedstrijd! Ik kan me ook nog levendig herinneren hoe ik ooit mensen hoorde zeggen dat hij er waarschijnlijk wel eens in zou geraken, en die dag is er dus al. Het gaat snel, miljaar.

14 replies on “Nicolaas Kende”

Wel handig dat je op een extern geheugen (Dikkie) beroep kan doen aangaande je studiejaren ;-)
Is het al zo erg gesteld met je geheugen?

Wel handig dat je op een extern geheugen (Dikkie) beroep kan doen aangaande je studiejaren ;-)
Is het al zo erg gesteld met je geheugen?

Ik herinner me dat ik Nicolaas tijdens de Olve-Ruslandreis vroeg om in het restaurant van het Peterburgse hotel iets op de piano te spelen, hij dit na enig aandringen wilde doen en hoe het in dat immense restaurant toen doodstil werd en zelfs het hotelpersoneel in de deuropeningen ademloos stond te luisteren.

Ik herinner me dat ik Nicolaas tijdens de Olve-Ruslandreis vroeg om in het restaurant van het Peterburgse hotel iets op de piano te spelen, hij dit na enig aandringen wilde doen en hoe het in dat immense restaurant toen doodstil werd en zelfs het hotelpersoneel in de deuropeningen ademloos stond te luisteren.

Dedoemme, die kennen we zeker nog. We zijn zelfs eens samen naar den Antwerp geweest :-) Halve finale begot, chapeau!

Dedoemme, die kennen we zeker nog. We zijn zelfs eens samen naar den Antwerp geweest :-) Halve finale begot, chapeau!

Hé, zo komen de termen ‘Antwerp’ en ‘halve finale’ nog ‘ns in één stukje tekst aan bod :D

Nee idd, hoedje af!

Comments are closed.