Categories
online Tech/Science

Google Analytics Facelift

Damn, ik hou echt wel van die nieuwe interface. Veel overzichtelijker, je eigen dashboard samenstellen, meer to the point zonder te veel namen die niets zeggen, email (met scheduling)… yup, mooie update.

6 replies on “Google Analytics Facelift”

Ik mag spijtig genoeg nog niet meegenieten van de vernieuwde interface. De screenshots en videopresentatie die ik heb gezien waren wel al veelbelovend. Google kondigde aan dat ze de overgang gedurende de komende weken geleidelijk zouden invoeren, dus het zal niet te lang meer wachten zijn.

Ik mag spijtig genoeg nog niet meegenieten van de vernieuwde interface. De screenshots en videopresentatie die ik heb gezien waren wel al veelbelovend. Google kondigde aan dat ze de overgang gedurende de komende weken geleidelijk zouden invoeren, dus het zal niet te lang meer wachten zijn.

Comments are closed.